Kalle Kouvon kauppiasura alkaa aprillipäivänä K-Market Särässä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.2.2020 Kalle Kouvon kauppiasura alkaa aprillipäivänä 2020, kun hän jatkaa isänsä ja isoisänsä jalanjäljissä K-Market Särän kauppiaana Lemillä.

Taistelupelastajalla on K-kauppiaan sielu

Kalle vitsailee olleensa ensin kaupalla päivähoidossa ja sittemmin siirtynyt työntekijäksi. ”Olen työskennellyt kaupalla kaikissa muissa tehtävissä paitsi vielä yrittäjänä.” Kalle on palvellut myös YK-joukoissa Libanonissa taistelupelastajana. ”Libanonissa ollessani vuokrasin jääkaapin, josta möin joukkuetovereille virvokkeita, sillä lailla sain niissäkin olosuhteissa kotoisan olon. Minkäs kauppias luonnolleen mahtaa?”, Kalle kertoo.

”K-Market Särän asiakkaat ja henkilökunta ovat minulle tuttuja. Kauppiasuran aloittaminen tuntuu luontevalta ja hyvältä, koska minulla on kaupan omat huipputekijät apunani”, Kalle pohtii yrittäjänuran alkamista. ”Henkilökunnasta huolenpito on minulle tärkeää, haluan, että töihin on kiva tulla.”

”Keräämme asiakastoiveita, ja jos jotain puuttuu hyllyistämme, niin tilaamme sitä varmasti. Lähituottajien tuotteet ovat jatkossakin tärkeässä roolissa kauppamme valikoimissa”, lupaa kauppias-Kalle.

Auringosta otetaan suurin osa kesän energian tarpeesta

K-Market Särässä käytetään aurinkovoimaa kaupan energian tuottamiseen. ”Tuotamme suurimman osan kesän energian tarpeesta omalla aurinkovoimalla. Myös asiakkaamme voivat seurata kaupan tv-näytöstä, kuinka paljon energiaa paneeleista tulee ja näemme myös ympäristöhyödyt havainnollistettuna niin, että kuinka pitkälle sähköautolla olisi kullakin määrällä päässyt.”

Kallella on tavoitteena pitkä kauppiasura

Kalle pitää kuntoaan yllä kuntosalin, lenkkeilyn ja palokuntaharrastuksen myötä. ”Pappa aloitti kauppiaana 1958 ja tavoitteenani on tehdä yhtä pitkä ura Lemillä kuin papalla ja isällä on ollut.”

Lisätietoja: K-kauppias Kalle Kouvo, puh.050 440 5714

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös