K-Supermarket Hyppyri saa kauppiaakseen Mikko Erosen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 18.2.2020 Lahden Hennalaan rakennettava uusi K-Supermarket Hyppyri saa kauppiaakseen Mikko Erosen. Uusi K-Supermarket avautuu loppuvuodesta.

Mikon kolmas kauppa

Kyllähän tämmöinen tilaisuus olla mukana täysin uuden kaupan rakentamisessa tuntuu aivan uskomattomalta”, hehkuttaa Mikko tunnelmiaan.” Nyt minulla on mahdollisuus toteuttaa itseni näköinen kauppa alan huipputiimin kanssa!” Mikon kauppiasura on kulkenut pikatietä ja hän aloitti Nastolan K-Supermarketissa elokuussa 2018 ja siirtyi viime lokakuussa K-Supermarket Okeroisiin. ”Erityisen kiitollinen olen henkilökunnalleni, joka on ollut tukenani niin Nastolassa, kuin Okeroisissa.”

K-Supermarket Hyppyrin huipputyöpaikkoja pääsee hakemaan keväällä

K-supermarket Hyppyri tulee olemaan moderni ja asiakkaansa näköinen kauppa. ”Keskitymme erityisesti tuorepuolen osastoihin. Erityisen sydämen kauppa saa herkkutorista, hevistä, juusto-osastosta ja panimosta. Nopeat ateriaratkaisut ovat myös meidän erikoisuutemme. Olemme ratkaisu vaativan asiakkaan tarpeisiin. Kaupasta muodostetaan moderni ja laadukas herkkukauppa vaativalle asiakkaalle”, Mikko kertoo uuden kaupan liikeideasta.

Henkilökunnan rekrytointi alkaa keväällä ja K-Supermarket Hyppyriin tarvitaan 18 kaupan ammattilaista tai sellaiseksi aikovaa.

Kiitokset kasvattajakauppiaille

”Tahtoisin kiittää kasvattajakauppiaspariskuntaa Antti ja Milla Siiraa, joiden matkassa sain kulkea kaupan alalla yli 10v ja sain hyvät eväät kauppiaana toimimiseen. Heidän matkassaan olen saanut kokemusta jo kolmen kaupan avaamisesta” kiittelee Mikko.

Puoliso Noora tulee mukaan kaupan työhön

Mikon puoliso Noora tulee myös mukaan hiljalleen kaupan arkeen. Heidän perheeseensä kuuluvat lapset Roni 8 v. ja Fiona 2 v. Lisäksi perheen Nuppu-kissa saalistaa öisin kauppiaan jalkoja ja häiritsee aamukahvin keittämistä. Vapaa-aika kuluu omakotitalon askareissa ja lasten kanssa puuhaillessa.

Lisätietoja: K-kauppias Mikko Eronen, puh. 044 333 0224

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi 

Takaisin ylös