K-Market Muurolan kauppiaiksi Tero ja Mari Jolanki

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.2.2020 Rovaniemen Muurolan K-Marketin kauppiaiksi tulevat 17.2.2020 Tero ja Mari Jolanki. Muurola on heidän neljäs K-Marketinsa, muut ovat Pekantori, Korkalovaara ja Asemieskatu.

Muurola on Jolangeille mieluinen kauppapaikka

Tero ja Mari iloitsevat, kuinka hienoa on päästä kauppiaaksi K-Market Muurolaan. Marille paikka on tuttu ja rakas, hänen 89-vuotias mummonsa asuu kylällä edelleen. ”Lapsena mummon luona vieraillessa K-kaupassa käynti oli päivän kohokohta! Enpä silloin arvannut, että olen joskus kauppiaana tässä perinteikkäässä kaupassa”, iloitsee Mari.

”Lähdemme suurella innolla kehittämään kauppaa yhdessä asiakkaiden ja meille siirtyvän henkilökunnan kanssa”, Jolangit lupaavat. ”Ensi alkuun tulemme panostamaan tuotevalikoimien kehittämiseen erityisesti tuoreosastoilla”.

Somea ja sisustustuotteita

”Lähdemme rakentamaan kauppaa asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Avaamme kaupalle sosiaalisen median kanavat, joista voi seurata meidän arkea, juhlaa ja yllätyksiä. Samaa kanavaa pitkin voi kätevästi antaa myös palautetta.”, suunnittelevat Tero ja Mari. ”Haluamme olla aktiivinen osa kylän toimintaa ja elävöittää sitä osaltamme. K-Market Muurolasta haluamme luoda mukavan kohtaamispaikan, jonne on aina mukava tulla”.

”Jotain ihan uuttakin on tulossa muurolalaisia ilahduttamaan. Tuomme kauppaan Finnmarin laadukkaiden sisustustuotteiden osaston ja kauppa tulee kokemaan myös muita uudistuksia kevään aikana”, kauppiaat kertovat lähitulevaisuuden suunnitelmistaan.

K-Market Muurolan vastuullisuustyö näkyy jätteiden ja ruokahävikin minimoimisessa ja niiden asianmukaisessa kierrättämisessä. ”Sydämen asiana on huolehtia kauppamme tärkeimmästä voimavarasta eli ammattitaitoisesta henkilökunnastamme”.

Marin ja Teron perheeseen kuuluu neljä lasta, iältään 5-, 8-, 13- ja 16-vuotiaat. ”Vapaa-aika kuluu vahvasti lasten harrastusten parissa mutta aina kun mahdollista, lähdemme mökille. Koko perheemme viihtyy laskettelurinteessä ja tällä hetkellä puuhaa riittää myös uuden kotimme rakennustyömaalla”, Mari ja Tero kertovat.

Lisätietoja:
K-kauppias Tero Jolanki, puh.040 414 6076

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös