Vuoden Tulokas-palkinto K-Market Apajaan Puumalaan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.1.2020 K-Market Apajan kauppiaat Joni ja Charlotta Mustonen palkittiin K-Market-ketjun kauppiastapaamisessa Vuoden Tulokas-palkinnolla. Diplomin voi saavuttaa tinkimättömällä liikeidean toteutuksella, asiakastyytyväisyydellä ja innovatiivisuudella.

Joni ja Charlotta aloittivat Puumalassa kauppiasuransa reilu vuosi sitten. ”Palkinto oli meille täysi yllätys ja kyllä se hyvältä tuntuu, kun tekemämme kova työ on huomioitu”, Joni kertoo.

Apajan kauppiaat ja henkilökunta pitävät kaikkein tärkeimpänä asiakkaiden huomioimisen. ”Tarjoamme yksilöllistä palvelua ja asiakastoiveiden huomioon ottamista ja olemme ihan aidosti kiinnostuneita asiakkaiden kuulumisista”, Mustoset tuumaavat.

Diplomi on jo kiinnitetty seinälle mutta Mustoset eivät aio jäädä laakereilleen makaamaan. ”Teemme koko ajan työtä asiakastyytyväisyyden ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Askelmerkit on jo tehty kohti uusia tavoitteita”, Joni ja Charlotta vakuuttavat.

K-Market Apajassa on henkilökuntaa Mustosten lisäksi neljä työntekijää.

Lisätietoja:
K-Market Apaja, kauppias Joni Mustonen, puh. 050 400 0860
K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen, puh. 050 436 6737

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös