K-Market Tiilikainen Tohmajärveltä palkittiin asiakastyytyväisyyden kehittämisestä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.1.2020 K-Market Tiilikainen Tohmajärveltä palkittiin K-Market–ketjun kauppiastapaamisessa parhaasta asiakastyytyväisyydestä Itä- ja Keski-Suomen alueella. Kauppias Pilvi Pääskynen kävi pokkaamassa diplomin Kuopiossa tiistaina 21.1.

Asiakkaat pääsevät vaikuttamaan K-Market Tiilikaisen tuotevalikoimiin

”Oli hienoa saada lokakuussa käsiin tuorein asiakastyytyväisyystutkimus, joka osoitti, että olemme yhdessä henkilökuntamme kanssa onnistuneet asiakastyytyväisyydessä. Saamme usein positiivista palautetta kauppamme siisteydessä ja siitä, että kaupassa on mukava asioida. Henkilökuntamme palvelualttiutta kehuttiin kovasti asiakastyytyväisyystutkimuksesta ja tästä saamme myös palautteita Hymy-palautejärjestelmän kautta sekä suoraan asiakkailtamme”, iloitsee kauppias-Pilvi.

”Viime keväänä teimme Facebook-postauksen, jossa pyysimme asiakkaiden kertomaan meille tuotetoiveita, joita haluaisivat meidän valikoimaan. Saimmekin vahvistettua asiakkaiden tunnetta, että he voivat todella vaikuttaa valikoimaamme. Syksyllä meille tullut salaattibaarikin ehti saamaan monia positiivisia palautteita myös asiakastyytyväisyystutkimuksessa. Liikeideamme on mahdollistaa asiakkaillemme paras mahdollinen ostokokemus ja tunne, että asiakkaita kuunnellaan ja heidän toiveisiin reagoidaan. Koen, että olemme onnistuneet tässä hyvin.”

”Tahdon kiittää asiakastyytyväisyydestä koko huippua henkilökuntaamme, äitiä unohtamatta! Kiitos myös asiakkaillemme luottamuksesta ja hyvästä vuorovaikutuksesta, jatketaan samaan malliin”, Pilvi kiittelee.

Lisätietoja:
K-Market Tiilikainen, K-kauppias Pilvi Pääskynen, puh. 040 835 7938
K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen, puh. 050 436 6737

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös