K-Market Pyynikinkulma palkittiin Vuoden Tulokkaana ketjutapaamisessa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.1.2020 Tampereen K-Market Pyynikinkulman kauppias Nina Hannonen palkittiin K-Market-ketjun kauppiastapaamisessa Vuoden Tulokkaana Tampereella torstaina 23.1.

Nina henkilökuntineen on hurmannut asiakkaansa

Viime maaliskuussa avatun K-Market Pyynikinkulman kauppias Nina Hannonen on vajaassa vuodessa hurmannut asiakkaansa paneutumalla koko sydämellään tekemään oman kaupunginosansa näköistä korttelikauppaa.

”Ihana yllätys oli tämä tunnustus ja tietenkin tuntuu hyvältä saada tällaista palautetta”, Nina hehkuttaa. ”Kauppani liikeidea, Nuorekas ja Nostalginen, kumpuaa halusta luoda yhteisöllisyyttä ja vanhan ajan kivajalkakauppahenkeä. Se, että järjestän tempauksia, ja olen mukana alueen tapahtumissa, on osa ihmisten arjessa mukana olemista”. 

Nina henkilökuntineen on järjestänyt erilaisia teemapäiviä, kilpailuja, käynyt tervehtimässä asiakkaitaan heidän kotonaan. Kauppias-Ninan rakas harrastus tanssi on myös näkynyt hänen asiakkailleen, viimeisimmäksi hän voitti oman tanssiryhmänsä kanssa kaksi MM-hopeamitalia, jonka kunniaksi nautittiin kaupalla voittokahvit.

”Se, että kauppiaana näyn vahvasti omalla persoonallani, on osa kauppaani. Ja rakas harrastukseni, tanssiminen, on osa minua. On ihanaa, kun asiakkaat jännittävät puolestani, kun olen menossa kisoihin, ja kyselevät jälkeenpäin miten meni?”, kertoo Nina.

Vaihtarit vanhusten palvelutalon kanssa

”Maaliskuussa olen menossa yhden myyjäni kanssa samassa kiinteistössä olevaan vanhusten palvelutaloon, Kontu-kotiin, päiväksi töihin. Vastavuoroisesti heiltä tulee kaksi henkilöä kaupalleni töihin. Olemme tärkeitä toisillemme, ja tällä tavalla toivomme löytävämme uusia tapoja tehdä yhteistyötä”. 

Vuoden Tulokkaan palkinnon saavuttamiseen liittyvät kriteerit muun muassa liikeidean toteutukseen, asiakastyytyväisyyteen ja innovatiivisuuteen.

Lisätietoja:
K-Market Pyynikinkulma, kauppias Nina Hannonen, puh. 050 598 6807
K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen, puh. 050 436 6737

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös