Helena Ikosen ja Maarit Temosen neljäs kauppa Jyväskylässä on uusi K-Market Kangas

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 31.1.2020 Jyväskylän Kankaan alueelle on rakentumassa uusi K-Market ja sen kauppiaiksi tulevat äiti ja tytär Helena Ikonen ja Maarit Temonen. Heillä on jo ennestään kolme K-Marketia Tapionkatu, Kypärämäki ja Mäyrämäki.

Innostuneena täysin uuteen kaupunginosaan

”Odotamme suurella innolla päästä avaamaan kauppa aivan uudenlaiseen ympäristöön, jossa kaikki kyseisen alueen rakennukset ovat uusia. K-Marketistamme tulee Kankaan alueen oma kyläkauppa. Alueesta tekee mielenkiintoisen, koska se on oma pieni kaupunki Jyväskylän kaupungin sisällä”, kertoo Helena tunnelmistaan.

Helena Ikonen toimii kaupoissaan tyttärensä Maarit Temosen kanssa tiiminä: ”Toimimme tyttäreni Maaritin kanssa yhdessä kauppiaina, joten meitä voi kutsua leikillisesti ”kauppiaspariskunnaksi”, Helena vitsailee.

”K-Market Kankaan liikeidea on olla ”oman kylän kauppa” ja tulemme näkymään erittäin vahvasti kotoisana, ystävällisenä ja asiakkaat huomioivana. Meille voi tulla sellaisena kuin on. Asiakaslupauksemme on olla moderni ja trendikäs kyläkauppa, josta saa kaupungin parasta palvelua”, avaavat Helena ja Maarit suunnitelmiaan.

K-Market Kangas on nykyaikainen lähikauppa, jossa kaupan kylmälaitteet ja valaistus ovat energiapihiä. Kaupan vastuullisuustyöhön kuuluu myös ruokahävikin minimoiminen, henkilökunnasta huolehtiminen ja mahdollisen ylimääräisen ruuan hyväntekeväisyyteen lahjoittaminen.

K-Market Kangas avataan elokuun lopulla ja henkilökunnan rekrytointi aloitetaan kesällä ja kauppaan tarvitaan arviolta neljä uutta työntekijää.

Helena ja Maarit ovat kaupan alan konkareita ja heillä on pitkä työkokemus Siwan sekä Valintatalon työtehtävistä. Helenan perheeseen kuuluvat puoliso, kaksi aikuista lasta ja kolme lastenlasta. Maaritin perhe on puolison ja 2-vuotiaan pojan kokoinen.

Molemmat ovat jääkiekon ystäviä, Maarit pelaa itse ja molemmat viihtyvät myös kaukalon laidalla seuraamassa kiekkopelejä.

Lisätietoja:
K-kauppias Helena Ikonen, puh. 044 0211266
K-kauppias Maarit Temonen, puh.044 589 1731

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös