Markus Pehkonen kauppiaaksi K-Market Marjuskaan

K-Market Marjuska saa uuden kauppiaan Markus Pehkosesta, kun nykyiset kauppiaat Harri ja Virve Leinonen siirtyvät Iisalmen K-Supermarket Torikulmaan ja K-Market Makkaralahteen. Pehkonen aikoo panostaa kaupassaan erityisesti lämminhenkiseen palveluun ja vastuulliseen tuotevalikoimaan.

”K-Market Marjuska on ensimmäinen oma kauppani. Nykyiset kauppiaat ovat yhdessä pitkäaikaisen ja ammattitaitoisen henkilökuntansa kanssa tehneet hyvää työtä kaupan kehittämiseksi. Koen, että näistä lähtökohdista minun on hyvä aloittaa oma kauppiasurani ja lähteä yhdessä henkilökunnan kanssa kehittämään kauppaa eteenpäin”, sanoo Pehkonen.

”Erityiskiitokset kuuluvat myös kauppiaspariskunta Marko ja Anu Kosuselle K-Supermarket Eväskonttiin. Heiltä olen vuosien varrella saanut paljon kullanarvoisia neuvoja ja vinkkejä kauppiaana toimimiseen ja yrittäjyyteen liittyvissä asioissa”, Pehkonen jatkaa.

Lämminhenkistä ja vastuullista palvelua

Kesko on valittu jo viisi vuotta peräjälkeen maailman vastuullisimmaksi kaupan alan yritykseksi Global 100 listalla ja Pehkonen haluaa vastuullisuuden olevan kiinteä osa myös oman kauppansa arkea.

”Tulen panostamaan vahvasti kotimaiseen ruokaan ja monipuolistamaan tuotevalikoimaa entisestään paikallisten tuottajien lähituotteilla. Varmistamme, että kala on eettisesti pyydettyä ja että tuotevalikoimasta löytyy myös Reilun kaupan tuotteita”, luettelee Pehkonen esimerkkeinä.

K-Market Marjuska tunnetaan lämminhenkisenä kyläkauppana, jossa on ystävällinen asiakaspalvelu ja jonka paikalliset asiakkaat ovat vahvasti läsnä kaupan arjessa. Pehkonen haluaa jatkaa samalla linjalla, ja siksi hänellä onkin asiakkailleen tärkeä viesti:

”Toivon, että asiakkaat esittävät jatkossakin rohkeasti kehitystoiveitaan ja ideoitaan. Mutkaton ja avoin yhteistyö asiakkaiden ja kauppiaan välillä hyödyttää meitä kaikkia!”

Lisätietoja:
K-kauppias Markus Pehkonen, puh. 045 1216269

Takaisin ylös