Miia Järvipalo on K-Supermarket Nastolan uusi kauppias

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.10.2019 Päivittäistavarakaupan ammattilainen Miia Järvipalo aloittaa kauppiasuransa Nastolan K-Supermarketissa 10.11.2019

Miialla on jo pitkä ura päivittäistavarakaupan erilaisissa tehtävissä. Kauppiasyrittäjäksi hän tulee K-Citymarket Lahti Paavolan myymäläesimiehen tehtävästä, jossa hän on toiminut viimeiset 11 vuotta.

”Entisenä nastolalaisena on hienoa lähteä kauppiasuralle kyseiselle paikkakunnalle. Erosen Mikko on tehnyt hienoa työtä ja siitä on hyvä jatkaa kehittämään K-Supermarket Nastolan menestystä eteenpäin” kertoilee Miia tunnelmistaan.

”Lähden rakentamaan kauppaa paikallisuutta kunnioittaen ja asiakkaiden tarpeet ja toiveet huomioiden. Tuoreus ja laatu ovat ykkösasiat kaikessa, mitä teemme. Lisäksi pidän tärkeänä huolehtia työntekijöideni hyvinvoinnista”, jatkaa Miia.

Kiitosta kasvattajakauppiaille

Miia on suorittanut kauppiasvalmennukseen kuuluvan kauppaharjoittelun Antti ja Milla Siiran ohjauksessa. Hän haluaa kiittää myös K-Supermarket Ratinan kauppiasta Marko Laaksosta, joka sai antamiensa oppien ansiosta Miian innostumaan kauppiasurasta. ”Iso kiitos heille kaikille!”.

Miian perheeseen kuuluu puolison lisäksi kaksi lasta.

Lisätietoja: K-kauppias Miia Järvipalo, puh. 050 552 0954

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös