Karjalaiset juuret omaava Perttu Koponen ottaa K-Market Ruokakipparin luotsatakseen maratoonarin kestävyydellä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.10.2019 Perttu Koponen aloittaa kauppiasuransa Herttoniemenrannan K-Market Ruokakipparissa marraskuun alusta.

Perttu kertoo olevansa kotoisin Itä-Suomesta Joensuun Enosta. Kaupan työstä on kertynyt kokemusta yli 10 vuotta, joista seitsemän Helsingin seudulla. ”Olin K-Supermarket Laajasalossa kuusi vuotta eri tehtävissä ja viimeisimmäksi myymäläpäällikkönä. Viimeisen vuoden olen suorittanut kauppiasharjoittelua Lauttasaaren K-Market Oliivissa”, Perttu kertoo taustastaan.

Intoa puhkuen tutulla alueella

”Kauppiasurani aloitan innolla juuri Herttoniemenrannan Ruokakipparissa. Olen asunut alueella aikaisemmin, joten tunnen alueen erittäin hyvin. Esitän kiitokseni nykyiselle kauppiaalle Mikko Järvelle hyvin hoidetusta kaupasta, tästä minun on hyvä jatkaa”, Perttu kiittelee.

Lähikauppa, jossa on hyvä fiilis ja loistava asiakaspalvelu

Perttu lähtee asiakkaidensa ja henkilökuntansa kanssa rakentamaan K-Market Ruokakipparista hyvän fiiliksen lähikauppaa, jossa erityisesti kiinnitetään huomiota loistavaan asiakaspalveluun. ”Valikoima rakennetaan meidän rannan alueen näköiseksi ja tulemme nostamaan esiin paikallisia ja pientuottajien tuotteita”, lupaa Perttu. ”Tulemme auttamaan asiakkaitamme vastuullisempaan kuluttamiseen”.

Ruokakippari saa Pertusta kovakuntoisen kauppiaan

Vapaa-ajallaan Perttu liikkuu luonnossa ja harrastaa urheilua, etenkin pyöräilyä ja juoksua. Hänellä on tilillään jo useampi juostu maraton. ”Asun avopuolisoni kanssa ja hän tulee auttamaan kaupan arjessa. Perheeseemme kuuluu myös kaksi lemmikkikania”.

Lisätietoja: K-kauppias Perttu Koponen, puh.050 328 6211

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös