K-ruokakauppiaaksi
K-ruokakauppiasura tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä menestyvän ruokakaupan ja johtamisen ammattilaisena.

K-ruokakauppiaaksi ei ole yhtä oikeaa tietä, taustaa tai koulutusta, vaan kauppiaana voi työskennellä monista eri lähtökohdista. K-ruokakauppiasvalmennuksen aikana kauppiasvalmennettavalla on mahdollista keskittyä oppimaan juuri niitä osa-alueita, joissa hän kokee erityisesti tarvitsevansa lisää valmiuksia.

Menestyvän K-kauppiaan ominaisuuksia

K-kauppiasyrittäjän tulee tietää, kuinka kannattavaa liiketoimintaa johdetaan, ymmärtää asiakkaiden tarpeita sekä olla mukana sesongeissa ja trendeissä. Johtamisen tueksi K-ruokakauppias saa Keskon järjestelmien kautta ajantasaista dataa. 

Hyvä asiakaskokemus vaatii kauppiaalta lisäksi tietojenkäsittelytaitoja ja nopeutta oppia uutta teknologiaa. Asiakaspalvelutaidot korostuvat, kun asiakkaat haluavat henkilökohtaisempaa palvelua ja elämyksiä. Kauppiaan on kyettävä tuottamaan hyvää asiakaskokemusta ja palvelua myös verkossa. 

K-ruokakauppiasvalmennettavalta vaaditaan määrätietoisuutta ja riskinotto- sekä yhteistyökykyä.

Hyvä K-kauppias

  • Viihtyy asiakkaiden parissa kaupassaan, ja kehittää asiakastyytyväisyyttä
  • Pystyy kehittämään kauppaansa asiakkaiden arvostaman kauppakohtaisen liikeidean
  • Omaa hyvät esimiestaidot
  • On suunnitelmallinen, pitkäjänteinen ja tavoitteellinen 
  • Uraa tukee koko perhe
  • Hallitsee taloudellisen ajattelun ja laskennan, ymmärtää turhan kustannuksen ja investoinnin eron
  • On aloitteellinen, ahkera ja motivoitunut
  • Pystyy tekemään nopeita ja itsenäisiä päätöksiä
  • On yrittäjänä vastuullinen
  • Tuntee intohimoa liiketoiminnan kehittämiseen

Asiakkaiden arvostamat K-ruokakaupat

Ainoana kaupan toimijana Suomessa tarjoamme mahdollisuuden tehdä kannattavaa kauppaa kauppiasyrittäjänä maan johtavien sekä asiakkaiden arvostamien ketjubrändien alla. K-ruokakauppaketjuja ovat K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market ja Neste K -liikenneasemat. K-ruokakauppoja on Suomessa noin 1 200 ja niissä käy päivittäin yli 1,2 miljoonaa asiakasta.

K-Citymarket

K-Citymarket on suomalainen moderni hypermarket, joka tarjoaa asiakkailleen monipuoliset valikoimat elintarvikkeita ja käyttötavaraa. K-Citymarket tunnetaan inspiroivista valikoimistaan ja palveluistaan, erinomaisesta ruokaosaamisesta sekä vaivattomasta asiointikokemuksesta. Jokaisessa K-Citymarketissa toimii kauppiasyrittäjä. Suomessa on tällä hetkellä 81 K-Citymarketia. K-Citymarket – Aikasi arvoinen kauppa. www.k-citymarket.fi

K-Supermarket 

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 250 kauppaa. www.k-supermarket.fi 

K-Market

K-Market on persoonallinen, palveleva, paikallinen ja lähellä oleva lähikauppa, moderni uuden ajan kyläkauppa. K-Market tarjoaa asiakkaille päivittäiseen arkeen liittyvät monipuoliset ruokavalikoimat ja lähipalvelut vaivattomasti. Ketju muodostaa Suomen kattavimman lähikauppaverkoston lähes 800:lla kaupallaan. www.k-market.fi

Neste K

Neste K -liikenneasemat tarjoavat asiakkaille palvelua ”Paremman pysähdyksen taktiikan” mukaisesti. Tavoitteena on tarjota asiakkaille Suomen ylivertaisin liikenneasemakokemus sekä parasta ruokaa maanteillä liikkujille. Neste K -liikenneasemia on tällä hetkellä 73. www.k-ruoka.fi/neste-k

Kuinka voin hakea valmennukseen

K-ruokakauppiaan ura alkaa K-ruokakauppiasvalmennuksen suorittamisella. Rekrytointi kauppiasvalmennukseen on avoinna jatkuvasti.

Ennen kuin teet lopullisen päätöksen K-ruokakauppiasvalmennukseen hakemisesta, tutustu sivuillamme valmennuksen sisältöön sekä siihen, millaista työ vähittäiskaupassa oikeasti on. Jos sinulla ei ole työkokemusta ruokakaupasta, sinun kannattaa käydä tutustumassa K-ruokakauppoihin ja keskustella kauppiaiden kanssa. Kauppiaiden arjesta voit lukea myös kauppiasblogistamme.

Hakemuksen voit tehdä täällä.

 

Takaisin ylös