K-supermarket Liminganportin avajaiset 20.11.

K-supermarket Liminganportin avajaiset torstaina 20.11.

 K-supermarket Liminganportti, Motorest-liikenneasema sekä Nesteen polttoainemyynti palvelevat asiakkaita torstaista lähtien. Palvelukeskus on ensimmäinen laatuaan Suomessa.  Kauppias Jouni Oikarainen aloittaa K-supermarket-kauppiaana ja puolisonsa Marika Ropposen vastuulle tulevat liikenneaseman ravintolapalvelut.

Kokonaispinta-alaa liikerakennuksella on noin 2800 neliömetriä, josta K-supermarketin käytössä noin 1000 m2.  K-supermarketin lisäksi liikekeskuksessa toimivat Motorest-liikenneasema ja Nesteen polttoaineen myynti sekä ruokapalveluja täydentävä pienmyymälä, joka on avoinna arkisin kello 6.30-24 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8-24.  Parkkipaikkoja on noin 150 autolle.

"Etunamme on monipuolinen tarjonta. Tulemmekin panostamaan palveluun ja laatuun. Kattavien palveluiden ja monipuolisten valikoimien lisäksi tuoreus on ykkösasia. K-supermarketin herkkutoriin sekä leipävalikoimiin kiinnitetään  erityistä huomiota. Paikallisten toimijoitten tuotteita kuten vihanneksia ja leipomotuotteita on valikoimissamme runsaasti. Lisäksi kaupassa toimii oma paistopiste, joten tarjolla on jatkuvasti tuoreita ja lämpimiä leivonnaisia. Tulemme tekemään Liminganportista houkuttelevan ostos- ja viihtymispaikan paitsi lähialueen asukkaille myös matkailijoille", Jouni lupaa.

Avauksen yhteydessä K-supermarketille luovutetaan K-ympäristökauppadiplomi. Diplomi on osoitus siitä, että  kauppa on kiinnittänyt ympäristöasioihin huomiota muun muassa valikoimissa ja energiansäästössä. Kaupassa kaikki jäte lajitellaan ja esim. metalli ja kertakäyttölavat menevät kierrätykseen. Pakastealtaat on varustettu kansilla, jolloin altaiden energian säästö on 30 %:n luokkaa avopakasteisiin verrattuna. Valikoimissa on runsaasti Reilun kaupan tuotteita sekä luomutuotteita, joista osa tulee paikallisilta toimittajilta.

Noin 200 paikkaisen Motorest-liikenneaseman ruokatarjonta on mittava ja maukas. Aamupalan ja lounaan lisäksi tarjolla on a la carte -annnoksia sekä take away -tuotteita. Marika Ropposen mukaan panostetaan liikenneaseman ravintolassa hyvälaatuisiin ja maukkaisiin aterioihin, joista löytyy monia vaihtoehtoja asiakkaiden makuun. Tarjontaa täydennetään talon omilla ruokakokonaisuuksilla.

Liminganportti työllistää noin 30 henkilöä. Valtaosa työntekijöistä on paikkakuntalaisia tai naapurikunnista.

K-supermarket Liminganportti on Pohjois-Suomen 21. K-supermarket. Aiemmin tänä vuonna on avattu Pohjois-Suomessa K-supermarketit Haukiputaalle ja Rovaniemelle ja ensi viikolla avautuu Suomussalmen K-supermarket.

Lisätietoja:
Jouni Oikarainen p. 044 0506889
aluejohtaja Jari Saarinen p. 0500 677878

K-supermarket-ketjun kilpailuetuja ovat vahva ruokaosaaminen sekä laajat ja monipuoliset tuoretuotevalikoimat. K-supermarketeissa palvelee 160 koulutettua Ruokamestaria. Ruokamestarit ovat liha- ja kalatuotteiden asiantuntijoita ja antavat mielellään asiakkaille neuvoja ja vinkkejä sekä arjen että juhlan ruoanvalmistukseen. K-supermarket-ketjun asiakaslupaus on "Tavallista parempi ruokakauppa". Ketjuun kuuluu 161 kauppaa.www.k-supermarket.fi

Kesko (www.kesko.fi) on vähittäiskaupan osaaja, joka tuo kauppojensa kautta elämisen laatua kuluttajien jokaiseen päivään. Keskon ketjutoimintaan kuuluu noin 2 000 kauppaa Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä.

 

 

Takaisin ylös