HÄRMÄLÄN RIMI K-MARKETIKSI

HÄRMÄLÄN RIMI K-MARKETIKSI

Tampereen Härmälän RIMI tyypitettiin uudelleen ja kauppa avattiin K-marketina tiistaina 15.4. Uudistuksen myötä kaupasta tulee ruokaisampi ja tuotevalikoima laajenee useilla sadoilla uusilla  tuotenimikkeillä. Valikoimiin kuuluvat  mm. edulliset Pirkka- ja Euro Shopper -tuotteet.  Kauppa on avoinna myös sunnuntaisin. Uudistamisinvestoinnin arvo on noin 336 000 euroa.

Ruokakesko päätti viime keväänä uudistaa ruokakaupan ketjujaan ja keskittyä jatkossa viiteen ketjuun: K-citymarket, K-supermarket, K-market, K-pikkolo sekä K- extra. Uudistuksella halutaan tehostaa ketjutoimintaa ja asiakaspalvelua. K-market-ketjuun kuuluu 300 kauppaa, joista 16 toimii  Pirkanmaan alueella. Uudistuksen tavoitteena on rakentaa 350 K-marketin kauppaketju ja miljardin euron vuosimyynti. Pirkanmaan verkostotavoite on noin 20 K-markettia.

 - Ketju-uudistus etenee Tampereella: Viime vuoden puolella K-lähikauppa Samppa Hervannasta muutettiin K-marketiksi. K-pikkoloksi muutettiin K-lähikaupat Tahmelassa ja Koskikeskuksessa. Lisäksi Tuomiokirkonkadun Rimi muutettiin K-pikkoloksi. Vuoden 2003 alkupuolella ketjumuutokset ovat toteutumassa sekä Härmälän että Lentävänniemen Rimeissä. Kesän aikana Hämeenkadun ja Satamakadun Rimit muutetaan K-pikkoloiksi. Syksyllä muutostyöt ovat ohjelmassa K-lähikauppa Amurissa ja K-lähikauppa Mestarissa, Tammelan torin laidalla. Tähänastiset kokemukset toteutetuista uudistuksista ovat olleet pääsääntöisesti myönteisiä, vakuuttaa aluejohtaja Jaakko Jussila Keskon Länsi-Suomen aluekeskuksesta.

Uudistetun K-market Härmälän myyntipinta-ala on vajaa 400 neliömetriä. K-marketin miljöö uudistuu täysin: värit, kohdevalaistus ja suuri osa myymäläkalusteista on uutta. Myös kaupan tavaravalikoima on monipuolisempi kuin aikaisemmin. Etenkin tuoretuoteryhmissä kuten: hedelmät ja vihannekset,  juustot  ja maitotaloustuotteet  tavaravalikoima selvästi monipuolistuu aikaisempaan verrattuna. Kylmäkalusteiden lisäys mahdollistaa valikoimien lisäyksen  myös pakasteruokien osalta. Uutta tulee olemaan  myös nyt käyttöönotettava paistopalvelu. Uudistettu K-market  palvelee asiakkaitaan arkena ja sunnuntaina. Kauppa  tulee olemaan avoinna: arkisin klo 8 - 21,  lauantaisin klo  8 - 18 ja sunnuntaisin klo 12 - 21.

Uudistetun K-marketin kauppiaana jatkaa Riitta Salonen. Hän on toiminut  K-kauppiaana Härmälässä toukokuusta 2001 alkaen. Kauppiaan lisäksi K-marketissa työskentelee seitsemän henkilöä.

K-marketin tavoitteena on olla oman alueensa paras ruokakauppa. K-market tarjoaa asiakkailleen helpon  ja nopean ratkaisun päivittäiseen ruoan valmistamiseen. Kaupan sijainti, selkeät hintamerkinnät, tuoteinformaatio, tavarajärjestys ja siisteys sekä ystävällinen palvelu ovat ostamisen helpottamisen perusasiat. Näitä tukevat hyvät valikoimat sekä kilpailukykyinen hintataso.

K-kauppias on itsenäinen yrittäjä, joka hyvän palvelun, osaamisen ja paikallistuntemuksen kautta tuo lisävoimaa ketjutoimintaan. K-kauppias vastaa asiakastyytyväisyydestä, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. Koko Suomessa on noin 1420 K-kauppiasta.

 Lisätietoja:

Kauppias Riitta Salonen  puh. 03-2654700

 

 

 

Takaisin ylös