Iisalmen uusi K-citymarket juhlii avajaisiaan

K-citymarket Iisalmen rakennus- ja pihatyöt ovat valmiita ja avajaisia voidaan juhlia. Avaus tapahtui, kun Iisalmen kaupunginjohtaja Martti Harju leikkasi nauhan torstaina 18.11. kello 9.00. K-kauppiaana toimivat Harri ja Sarika Piipponen ja tavaratalojohtajana Markku Nieminen. Liikekeskus rakennettiin entisen K-supermarket Mehevän paikalle. Lähes koko rakentamisen ajan on kauppaa kuitenkin voitu käydä tontilla vaikka vanha rakennus purettiin ja uusi valmistui samalla. Mehevän liikekeskus on kokonaisalaltaan 9500 m2 ja pihalla on paikoitustilaa 315 autolle. Samassa pihassa on myös Nesteen polttoainejakelu ja autojen pesuhalli. Uuden liikekeskuksen on rakennuttanut APK-Kiinteistöt Oy, jonka yrittäjinä toimivat Mehevän aikaisemmat K-kauppiaat Arttu ja Päivi Korolainen. Avauksen yhteydessä K-citymarket-ketjun johtaja Mika Rautiainen luovuttaa kaupalle K-ympäristökauppadiplomin, joka on osoitus siitä, että kaupassa kiinnitetään ympäristöasioihin huomiota muun muassa energiankulutuksessa, valikoimissa ja jätehuollossa.

K-citymarketin pinta-ala liikekeskuksesta on 7300 m2.  K-citymarketin elintarvikepuolen yrittäjinä toimivat K-kauppiaat Harri ja Sarika Piipponen. Kaupasta löytyvät laajat valikoimat ja pitkä sekä monipuolinen palvelutiski. Kotikeittiönä toimii kahvila-ravintola Mehevän keittiö, missä valmistetaan palvelutiskissä myytävät ruoat ja salaatit itse alusta asti. Kaupassa on myös oma jauholeipomo, joka paistaa joka päivä tuoreita leipiä ja leivonnaisia.

Käyttötavarapuolen tavaratalojohtajana toimii Markku Nieminen. Käyttötavarapuoli koostuu pukeutumis-, jalkine-, kodintekniikka- sekä kauneus- ja puhtausosastoista. K-citymarket Iisalmesta löytyvät myös urheilutekstiilit ja jalkineet. Kodintekniikkaosasto tarjoaa tuotteet niin kuunteluun kuin katseluunkin ja kodin pienkoneet keittiöön. Lisäksi eri kaudet pystytään ottamaan huomioon niin, että kausituotteet ovat aina näyttävästi esillä. Uudessa kaupassa liikkuminen on helppoa, koska käytävät ovat avarat ja selkeästi opastetut.

K-citymarket tarjoaa asiakkailleen nykyaikaiset puitteet, helppoa asiointia ja laajat valikoimat. Tuotelukumäärä on noin 30 000 tuotetta.

K-citymarket työllistää yhteensä 65 henkilöä. Koko kauppakeskuksessa työskentelee liki 90 henkilöä.

Mehevän liikekeskuksessa toimivat K-citymarketin lisäksi kahvila-ravintola Mehevä, jossa on Kotipizza. Etumyymäläyrittäjinä ovat myös kampaamokauppa Hairlekiini, Kello- ja kultaliike Lyytikäinen sekä DNA Kauppa. Liikekeskuksen ulkoseinälle tulee Otto-automaatti.

Lisätietoja:  
K-kauppias Harri Piipponen puh. 050 380 0661
Tavaratalojohtaja Markku Nieminen puh. 050 551 1181
 
K-citymarket on hypermarket. Se tarjoaa asiakkailleen monipuoliset ja laajat valikoimat ruokaa sekä päivittäis- ja käyttötavaroita. K-citymarketin edullinen hintataso ja ajankohtaiset valikoimat vahvistavat asiakaslupausta, joka on "Kaupan päälle hyvä mieli". K-citymarket-ketju kasvaa ja kehittyy voimakkaasti, tällä hetkellä Suomessa on 68 K-citymarketia. www.k-citymarket.fi

Takaisin ylös