RIMIN TILALLE K-MARKET ESPOON SUVELASSA

RIMIN TILALLE K-MARKET ESPOON SUVELASSA

Suvelan ostoskeskuksen Rimi on remontoitu ja kaupan liiketyyppi muuttuu K-marketiksi. Uusi ketju tuo tullessaan laajemmat elintarvikevalikoimat kaupan hyllyille. Remontti on myös osaltaan mahdollistanut tarjonnan laajentamisen, kun kauppaan saatiin uusi kalusto ja lisää hyllymetrejä. K-market Suvelassa on nyt uusi palvelutiski ja kauppa pitää ovensa auki lain sallimin maksimiajoin.

Kauppa on uusinut ilmeensä ja valikoimansa K-market-ketjun mukaiseksi. Tuotevalikoima on lisääntynyt useilla sadoilla artikkeleilla. Myymälämiljöö on muuttunut uusien kalusteiden ja tilajärjestelyjen myötä. Myymälätekniikkaa on myös uusittu. Kauppa oli remontin vuoksi suljettuna reilun viikon. Ovet avattiin asiakkaille eilen torstaina, mutta virallisia K-market Suvelan avajaisia vietetään torstaina 27. marraskuuta. "Avajaispäivänä kaupassa tarjotaan asiakkaille kakkukahvit. Luvassa on myös avajaistarjouksia, arvontoja sekä jutustelua Juha Miedon kanssa", kertoo K-market Suvelan kauppias Jarno Hakkarainen.

K-market Suvelassa on uusi palvelutiski, jonka takaa löytyy erilaisia valmisruokia ja salaatteja sekä asiantunteva henkilökunta, jolta asiakas saa halutessaan opastusta ja vinkkejä ruoanvalmistukseen liittyvissä asioissa. K-marketin oma paistopiste tarjoaa jatkossa monipuolisempia herkkuja. Hedelmä- ja vihannesosasto on myös laajentunut. K-market Suvelassa panostetaankin erityisesti tuoretuotteiden määrään ja laatuun. 

Lauantain aukioloaikaan on tullut pidennys. K-market Suvela avaa lauantaisin ovensa jo aamuseitsemältä. Kauppa palvelee asiakkaitaan lain sallimin maksimiajoin, eli arkisin klo 7-21, lauantaisin klo 7-18 ja sunnuntaisin klo 12-21. Kaupassa työskentelee kauppias Hakkaraisen ohella 6 työntekijää. 

K-market Suvelan liiketyyppimuutos on osa Ruokakeskon valtakunnallista kauppaketjujen uudistusta, jonka mukaisesti K-lähikaupat ja Rimit muutetaan liiketyypeiltään K-pikkoloiksi, K-extroiksi tai K-marketeiksi. Jatkossa K-ryhmän ruokakauppaketjuja kotimaassa ovat K-pikkolo, K-extra, K-market, K-supermarket ja K-citymarket.

K-market-ketjuun kuuluu tällä hetkellä 349 kauppaa, joista Keskon Etelä-Suomen alueella toimii 107. K-market tarjoaa asiakkailleen helpon ja nopean ratkaisun päivittäiseen ruoan valmistukseen. Kaupan sijainti, selkeät hintamerkinnät, tuoteinformaatio, järjestys ja siisteys sekä ystävällinen palvelu ovat ostamisen helpottamisen perusasioita. Näitä tukevat hyvät valikoimat sekä kilpailukykyinen hintataso. 

Lisätietoja:
kauppias Jarno Hakkarainen, gsm 050-5251000

Takaisin ylös