Hämeenkylän K-supermarket on harjakorkeudessa

Vantaan Hämeenkylään valmistuu elokuun alussa uusi K-supermarket osoitteeseen Ainontie 1. Kiinteistön harjannostajaisia vietetään työmaalla tänään torstaina.

 

Uuden K-supermarketin rakennushanke on työllistänyt yhteensä noin 30- 40 rakennusalan ammattilaista ja suunnittelijaa. Hankkeen kokonaisinvestointi on noin 8 miljoonaa euroa. Kaupan kokonaispinta-ala liike- ja takatiloineen on valmistuttuaan 3127 brm2.

Parkkipaikkoja tulee yhteensä 168. Kiinteistöön tulee myös Alko Valviralta luvan saatuaan.

- Vihdintien ja kehä 3:n risteyksessä ei ole aikaisemmin ollut päivittäistavarakauppaa. Uskomme että uusi, nopean asioinnin kauppapaikka palvelee hyvin sekä lähiseutujen asukkaita että Vihdintietä kulkevia.  Kehältä on helppo poiketa kaupan pihaan. Kaupasta kertova pylväsmainos  kohoaa  36 metrin korkeuteen, Keskon aluejohtaja Antti Palomäki sanoo.

Uuden K-supermarket Hämeenkylän kauppiaaksi tulee pitkän kauppiasuran aiemmin Helsingin Haagassa tehnyt Kari Sihvonen. Kaupan valmistuttua se tarjoaa työtä 20-30 kaupan alan ammattilaiselle.

Rakennushankkeen pääurakoitsijana toimii Hartela.
Kohteen muut urakoisijat ovat:
- LVIS-urakoitsija: Sähkö-Peko Oy
- Kylmälaiteurakoitsija: Huurre Oy

Rakennushankeen pääsuunnittelijana toimii Timo Vuori / Arkkitehtitoimisto Timo Vuori

Kohteen muut suunnittelijat ovat:
- Rakennesuunnittelu: Pöyry Finland Oy
- Geosuunnittelu: Pohjatekniikka Oy
- LVI-suunnittelu: Insinööritoimisto Touko Saarinen Oy
- Sähkösuunnittelu: Insinööritoimisto Nurmi Oy
- Kylmälaitesuunnittelu: Insinööritoimisto Granlund Oy

Työmaatoteutuksen valvonnasta on vastannut Procofin Oy

Kiinteistön omistaa Ilmarinen.

Lisätietoja:
aluejohtaja Antti Palomäki puh. 05065617


K-supermarket
K-supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, joissa on laajat ja monipuoliset tuoretuotevalikoimat. Ketjun myymälät on suunniteltu siten, että asiointi niissä on helppoa ja miellyttävää. K-supermarketien ruokaosaaminen on vahvaa ja asiakkaita palvelee yli 160 koulutettua Ruokamestaria. Ruokamestarit ovat liha- ja kalatuotteiden asiantuntijoita, jotka antavat asiakkaille tarvittaessa neuvoja ja vinkkejä niin arjen kuin juhlankin ruoanvalmistukseen. K-supermarket-ketjuun kuuluu jo yli 200 kauppaa. Kaikki K-supermarketit ovat K-ympäristökauppoja.
www.k-supermarket.fi

 

Takaisin ylös