Vantaan Tammistoon avataan Suomen 70. K-citymarket

Torstaina 7. huhtikuuta juhlitaan Vantaan Tammistossa uuden K-citymarketin avajaisia, kun K-supermarket Jättijako laajenee K-citymarketiksi. Syytä juhlaan onkin, sillä uusi K-citymarket Vantaa Tammisto on Keskon 70-vuotisjuhlavuonna avattava Suomen 70. K-citymarket. Lisäksi tänä vuonna juhlitaan läpi koko vuoden K-citymarket-ketjun 40 v. syntymäpäiviä, mikä näkyy asiakkaille monipuolisina etuina ja tarjouksina.

K-citymarket Vantaa Tammiston juhlallisen avauksen suorittaa torstaina kello 8.00 Vantaan apulaiskaupunginjohtaja Jukka Peltomäki apunaan kauppias Pekka Lintumäki ja tavaratalojohtaja Tiina Kurkinen.  Avajaistunnelmaa nostattamassa on vantaalainen Puhallinorkesteri Louhi.

Perinteikkäällä kauppapaikalla toimi vuosina 1991-1995 Tapio Akkasen luotsaama Tapsan Isojako. Sitä seurannut vahvasta ruokaosaamisestaan tunnettu K-supermarket Jättijako ehti palvella vantaalaisia ja lähialueen asukkaita 16 vuotta, vuodesta 1995 lähtien. Vuodesta 2001 kauppaa luotsannut kauppias Pekka Lintumäki on uudistuneesta kaupastaan ja sen entisestään laajentuneista valikoimista ylpeä ja iloinen.

- Tammiston uusi K-citymarket on ruokaisa, elämyksellinen ja monipuolinen ruokakauppa. Poikkeuksellisen runsaasta valikoimastamme löytyy mm. kattava palvelutiski, josta asiakas löytää kaiken tarvitsemansa arkeen ja juhlaan: laajan valikoiman tuoretta lihaa ja kalaa, käsin leikattavia erikoisjuustoja, täytettyjä patonkeja ja ruokaisia salaatteja. Meillä on myös täysin uutena palveluna oma jauholeipomo, josta saa joka päivä tuoreet, paikan päällä käsin leivotut leivät ja leivonnaiset. Leipomon yhteydessä asiakkaitamme palvelee viihtyisä ja uudenaikainen lounaskahvila, kauppias Lintumäki kertoo.

K-citymarket Vantaa Tammisto on täysin uudenlainen ostospaikka, jossa asioiminen on helppoa ja elämyksellistä. Asiakaspalveluun ja tuoteopastukseen on panostettu kaupassa entisestään. Palvelutiskiltä saa halutessaan mukaansa valitsemaansa raaka-aineeseen sopivan ruokaohjeen, joka tulostuu vaa'asta myyjän punnitessa tuotteen. Myös elintarvikeosaston hyllynreunamerkintöihin on lisätty tuoteopastusta asioinnin helpottamiseksi.

Laaja käyttötavaravalikoima täydentää runsasta ruokaosastoa

Uudistuminen K-citymarketiksi tuo Tammiston K-kauppaan myös laajan valikoiman käyttötavaraa. Käyttötavarapuoli koostuu pukeutumis-, jalkine-, urheilu-, kodintekniikka- sekä kauneus- ja puhtausosastoista. Käyttötavarakaupasta K-citymarket Vantaa Tammistossa vastaa tavaratalojohtaja Tiina Kurkinen.

- Tarjoamme asiakkaille K-citymarketin parhaan valikoiman käyttötavaraa. Meiltä löytyy erityisen monipuolisesti kodintarvikkeita ja taloustavaroita, kuten esimerkiksi laajan ruokaosastomme tarjontaa täydentäviä keittiö- ja kattaustarvikkeita. Myös kausituotteet ja uutuudet ovat aina näyttävästi esillä. Kuuntelemme aktiivisesti asiakaspalautetta ja kehitämme valikoimaamme asiakkaiden toiveiden mukaan, kertoo tavaratalojohtaja Kurkinen.

Uudessa kaupassa liikkuminen on helppoa, koska käytävät ovat leveät ja selkeästi opastetut. Myös ostoksille saapuminen on vaivatonta, sillä kaupan pihasta löytyvät yhdestä tasosta autopaikat ja kulku paikoitusalueella on esteetöntä.

K-citymarket Vantaa Tammiston kokonaispinta-ala on reilut 10 000 neliömetriä ja kaikki muutokset kiinteistössä tehtiin kaupan seinien sisällä.  Kaupan uudistustöissä huomioitiin ympäristöystävällisyys ja mm. energiatehokkuutta pyrittiin lisäämään. Energiaa säästyy nyt esimerkiksi yleisvalaistuksen ja uusien kylmälaitteiden ansiosta.

K-citymarket-kauppakeskuksen etumyymälöissä toimivat Alko, suutari, kukkakauppa, valokuvausliike ja Hesburger. K-citymarket Vantaa Tammisto palvelee asiakkaitaan arkisin klo 8-21, lauantaisin klo 8-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Lisätietoja:
K-kauppias Pekka Lintumäki, puh. 050 563 6193
Tavaratalojohtaja Tiina Kurkinen, puh. 0503681384

K-citymarket on hypermarket. Se tarjoaa asiakkailleen monipuoliset ja laajat valikoimat ruokaa sekä päivittäis- ja käyttötavaroita. K-citymarketin edullinen hintataso ja ajankohtaiset valikoimat vahvistavat asiakaslupausta, joka on "Kaupan päälle hyvä mieli". K-citymarket-ketju kasvaa ja kehittyy voimakkaasti, tällä hetkellä Suomessa on 70
K-citymarketia.

 

Takaisin ylös