Suomeen 50 uutta Kookenkää - uusiutuminen edennyt Raumalle

Nykyisistä K-kenkä- ja Andiamo-liiketyypeistä syntyvä uusi KOOKENKÄ-ketju on avannut uudistetun myymälänsä Raumalla (www.kookenka.fi). Uuden Kookenkä Rauman avajaisia vietetään maaliskuun lopulla. Kaikkiaan Kookenkä-kauppoja on suunnitteilla noin 50 eri puolille Suomea.
Uusi Kookenkä tarjoaa kengät saman katon alta niin Andiamon kuin K-kengänkin asiakkaille. Se tarkoittaa tietysti merkkijalkinevalikoiman tuntuvaa monipuolistamista.

- Yhdistimme uuteen Kookenkä-konseptiin parhaat osat nykyisistä myymälöistämme ja rakensimme päälle aimo annoksen uutta. Uudella konseptilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin, kertoo Kenkäkeskon toimitusjohtaja Martti Toivanen.

- Nykyiset ketjukauppamme tunnetaan hyvin ja niiden nimien koettiin sopivan hyvin kenkäkaupoille. Kuitenkin asiakkailta saamamme palautteen perusteella myymäläilmeeseen ja logojen ulkoasuun toivottiin uudistusta. Puolitoista vuotta kestäneen konseptiuudistuksen valmistelun lopputuloksena saimme mielestämme aikaan uudenlaisen, vetovoimaisen ja palvelevan kenkäkauppakonseptin asiakkaitamme varten, Toivanen jatkaa.

Kenkäkesko Oy:n henkilökunnan ja ketjukauppiaiden lisäksi konseptisuunnittelussa ovat olleet yhteistyökumppaneina New Store Europe Oy, Win Win Branding Oy ja Trainers' House Oyj.

Andiamo on pian joka KOOSSA
Uudistuksen yhteydessä Andiamo -brändin visuaalinen ilme uusitaan ja sitä kehitetään uuden KOOKENGÄN muotimerkkinä.

- Jo tällä hetkellä Andiamo on yksi Suomen tunnetuimmista kenkämerkeistä. Andiamo-brändin avulla vahvistamme uuden KOOKENGÄN trendikästä mielikuvaa laajentamalla Andiamo-mallistoa merkittävästi. Ensi keväänä Andiamo-mallisto löytyy jokaisesta KOOKENGÄSTÄ ympäri Suomen, kertoo Kenkäkeskon hankinnasta ja myynnistä vastaava osastopäällikkö Vesa Björklund.

Uudessa Kookengässä yhdistyvät Andiamon trendikkyys ja K-kengän monipuolisuus, joten samasta paikasta löytyvät kengät jokaiselle ja joka lähtöön. Kookengän valikoimista löytyvät myös kaikki muutkin suositut kenkäbrändit kuten Adidas, Clarks, Converse, Ecco, Fred Perry, Nike, Piano, Pomar, Rieker, Superfit, Tamaris, Tango, Vagabond ja Viking.

Valttina henkilökohtainen palvelu
- Uudistus on erittäin onnistunut, sanoo kauppias Sakari Niskanen. - Myymälämiljöö on selvästi valoisampi ja raikkaampi kuin aiemmin. Silti perusideasta eli parhaasta palvelusta pidämme kiinni, lupaa myymäläpäällikkö Eija Koskela. - Uuden konseptin tuotevalikoima sopii entistä paremmin raumalaisten asiakkaiden tarpeisiin. Esimerkkinä lasten kengät, joihin tulemme vahvasti panostamaan, lisää Eija.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Martti Toivanen, Kenkäkesko Oy, puh. 0500 245 330
Kauppias Sakari Niskanen, Kookenkä Rauma, puh. 050 563 7299
Kookenkä Rauma (ent. Andiamo, Savilankatu 2, Rauma), puh. 02 822 6370

Kesko (www.kesko.fi) on vähittäiskaupan osaaja, joka tuo kauppojensa kautta elämisen laatua kuluttajien jokaiseen päivään. Keskon ketjutoimintaan kuuluu noin 2 000 kauppaa Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä.
Takaisin ylös