Uutiset

Tarkenna aihe

88 uutista ja tiedotetta

Toukokuu 2019

K-ryhmä selvitti: Näin grillikesä etenee

Monen kesän grillaussesonkiin kuuluvan tuotteen myynti kasvaa toukokuussa ja on huipussaan kesäkuussa. Heinäkuussa suomalaisten grillausinto tasaantuu alkukesän kuukausiin verrattuna. Hittituotteita grillikauteen ovat erilaiset kasvikset, kala ja äyriäiset, luulliset lihat ja raakamakkarat. Grillien käytön monipuolistuminen näkyy tarvikkeiden suosion kasvuna.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

14.05.2019 09:00

Tuuletuksia, musiikkia, kavereita kentän laidalla - Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu vahvana

Lasten liikuttamiseen keskittyvässä yhteistyössä alakoululaisille järjestetään katukoristapahtumia ympäri Suomen. Pirkka Street Basket -nimellä kulkeva kiertue starttaa jälleen perjantaina 3.5. Helsingistä ja ulottuu tänä keväänä Kemijärvelle saakka − pohjoisemmaksi kuin koskaan aiemmin. Yhteensä koko yhteistyössä on liikutettu jo 66 000 lasta.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

03.05.2019 07:09

Huhtikuu 2019

Keskon yhtiökokouksessa puhuttivat aktiivinen uudistuminen ja kasvustrategian eteneminen

8. huhtikuuta järjestetty Keskon yhtiökokous keräsi Helsingin Messukeskukseen noin 650 osallistujaa.

Sijoittaja, Yritys, Media

11.04.2019 13:20

Suomi syö yrttejä etenkin pääsiäisenä – Tuoreen rosmariinin myynti moninkertaistuu

Suomalaiset ovat yhä kiinnostuneempia yrteistä ja sekä syövät että kasvattavat niitä ahkerasti. Yrttien osalta erityisen tärkeä sesonki on pääsiäinen. Tärkeimpänä yrttisesonkina perinteiset suosikit tilli ja persilja väistyvät ja erityisesti rosmariinin, timjamin, mintun ja basilikan kysyntä kasvaa.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

10.04.2019 11:00

Yhteishanke hakee ratkaisuja muoviongelmaan: Kodin arkipakkaukset kuukausittain kotiovelle – vaihdossa kodin muovijätteet kiertoon

K-ryhmä, Unilever Finland, Metsä Tissue, Encore Ympäristöpalvelut ja Orthex käynnistävät yhdessä kiertotalouskiihdyttämö LOOP Venturesin kanssa kokeilun, jossa testataan täysin uudenlaista kierrätysmallia kotitalouksien muovipakkauksille. Arkipakkaus-nimisen pilottihankkeen tavoitteena on luoda täydellinen kiertotalousmalli kotitalouksien arkisille muovipakkauksille.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

04.04.2019 08:30

Maaliskuu 2019

K-Supermarket Ratina otti käyttöön ensimmäisenä Tampereella pantilliset ostoskassit

Pantillinen ostoskassi tarjoaa kokonaan uudenlaisen kestävän vaihtoehdon tamperelaisille.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media, Länsi-Suomi

27.03.2019 15:27

K-ryhmän markkinaosuus nousi 36,1 prosenttiin – vertailukelpoinen myynnin kehitys alan paras

K-ryhmän markkinaosuus Suomen päivittäistavarakaupasta vuonna 2018 oli 36,1 prosenttia. Osuus kasvoi edellisvuoteen verrattuna 0,3 prosenttiyksikköä. Noin 1 200 myymälän kauppaverkosto on K-ryhmällä maan laajin, ja myynnin kehitys viimeiset kaksi vuotta olemassa olleessa verkostossa on K-ryhmällä kaupparyhmistä paras. Tiedot selviävät tutkimusyritys Nielsenin tänään julkistamista Päivittäistavaramyymälärekisteristä.

Sijoittaja, Yritys, Media

21.03.2019 11:33

K-ryhmä vastaa luomun kasvavaan kysyntään – Pirkka-luomutuotteiden määrä kasvaa lähes 200:aan

Luomuruoan suosio kasvaa niin Suomessa kuin koko Euroopassa. K-ryhmä tuo luomun tänä vuonna yhä useamman saataville, kun Pirkka-sarja kasvaa kymmenillä uusilla luomutuotteilla. Valikoimissa on jatkossa jopa taco- ja salsadippejä luomuna. 

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

14.03.2019 11:00

Uudesta teknologiasta tukea Keskon henkilöstön hyvinvoinnin johtamiseen

K-ryhmässä on pitkään ja systemaattisesti kehitetty toimintatapoja ja palveluita henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseksi. Nyt hyvinvoinnin kehittämiseen valjastetaan entistä vahvemmin tiedolla johtaminen. Tavoitteena on hyvinvointia uhkaavien riskien parempi ennakointi ja hyvinvoinnin haasteisiin tarttuminen yhä varhaisemmassa vaiheessa.

Vastuullisuus, Työpaikat, Yritys, Media

14.03.2019 09:31

Takaisin ylös