Sanna Säntti Vimpelin K-Market Vedosta on Vuoden kaupan työntekijä-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.10.2022 Vimpelin K-Market Vedossa työskentelevä Sanna Säntti on K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä-kilpailun finalisti.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 2694 kpl.

Sannalle asiakaspalvelutyö on tärkeää

Sanna oli kassalla, kun työkaveri tuli hakemaan hänet kauppiaiden huoneeseen. Finaalipaikkauutisen myötä vuodatettiin ilon kyyneleitä ja toinen kauppiasta sai tilanteen myös ikuistettua videolle. ”Olen finaalipaikastani hyvin iloinen ja otettu. Asiakaspalvelutyö on minulle tärkeää ja uutisen kuultuani ajattelin, että tämä on se syy, miksi tätä työtä tehdään”, Sanna kertoo.

”Meillä on täällä Vedossa läheinen työyhteisö, olemme vapaa-ajallakin yhdessä. Kauppiaille voi aina puhua asioistaan ja meidän hyvinvoinnista välitetään aidosti”, Sanna hehkuttaa työpaikkaansa. ”Myös asiakkaista on tullut kuin ystäviä, kaikkien kanssa vaihdetaan kuulumisia ja minut on otettu paikkakunnalle hienosti vastaan.”

Sannalla on työkokemusta kaupan ja ravintola-alan työstä 16 vuotta ja K-Market Vedossa hän on työskennellyt vuoden ajan. Seudulle hän muutti Jani-poikaystävän ansiosta. Perheeseensä hän laskee kuuluvan muualla asuvat äidin, isän ja isoveljen. Kotona vauhdista vastaa 15-viikkoinen kissanpentu Kaneli.

Vapaa-aikana Sannalle on tärkeää ulkona liikkuminen ja musiikkiharrastus. Hän laulaa, soittaa pianoa ja tekee omaa musiikkia.

Sanna on työkaveri, jollaisen jokainen tarvitsee

Sannan saamissa palautteissa kehutaan hänen asiakaspalvelutaitojaan ja hänen aurinkoista luonnettaan. ”Sanna on päivän piristäjä. Hän saa jokaisen tuntemaan itsensä merkitykselliseksi!” Työkavereilta tulleessa palautteessa todetaan, että Sanna on semmoinen työkaveri, jonka jokainen tarvitsisi.

K-duuni Vuoden kaupan työntekijä-kilpailun kriteerit

K-ryhmän kaupan työntekijä, joka on tehnyt positiivisen vaikutuksen. Henkilö saa sekä asiakkaiden että työkavereidensa suut hymyyn ja osoittaa ensiluokkaista asiantuntijuutta tai palveluhenkisyyttä.

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 5.11.2022 Helsingissä K-Team Päivillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös