Kauppiassisarukset Eku ja Taru K-Supermarket Ahtialan ohjaimiin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.3.2021 Lahtelaisille jo entuudestaan tutut kauppiasyrittäjät ja siskokset Eku Kultanen ja Taru Reimari aloittavat K-Supermarket Ahtialan kauppiaina 18.4. He jatkavat kauppiaina myös Neste K Karistossa.

Mielenkiintoista astua ruokakaupan maailmaan

Eku ja Taru ovat toimineet jo viisi vuotta Neste K Kariston kauppiasyrittäjinä. Mielenkiinnolla astumme ruokakaupan maailmaan. Meillä on paljon jo nykyisellä paikalla asiakkaita tuolta suunnalta ja onkin mahtavaa päästä palvelemaan heitä myös ruokakaupan puolella”, he iloitsevat.

”Lähdemme toteuttamaan vahvasti oman näköistä kauppaa. Uskomme perinteiseen palvelevaan kauppaan ja kauppiaan läsnäoloon asiakkaiden parissa. Olemme olleet vahvasti päivittäin mukana arjen työssä ja näin aiomme toimia jatkossakin molemmissa kauppapaikoissa. Lisäksi meillä on vahvaa ravintolaosaamista ja tämäkin tulee varmasti näkymään myös Ahtialassa. Nykyinen Neste K -asemamme on suosittu lounasravintola”, Eku ja Taru kertovat.

"Olemme maalta kotoisin ja tottuneet tekemään pienestä asti töitä.” Luonnossa liikkuminen on harrastuksista ykköslistalla, Taru puolisonsa ja Eku oman perheensä kanssa. Vapaa-aika menee metsässä, mökillä, lasketellen. Molempien omat perheet sekä yhteinen perhe on enemmän ja vähemmän päivittäisessä yritystoiminnassa mukana. ”Tämähän on enemmän elämäntapa kuin työ”, toteavat sisarukset.

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu yli 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös