Eeva-Maria Ylävaaran luotsaama K-Market Niemenranta palkittiin Vuoden asiakastyytyväisyyspalkinnolla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.2.2021 Vuoden asiakastyytyväisyyspalkinto myönnettiin Eeva-Maria Ylävaaran luotsaamalle K-Market Niemenrannalle, jonka asiakastyytyväisyys oli Suomen paras.

K-Market-ketju palkitsi kauppiaitaan torstaina 4.2. striimatussa kauppiastapaamisessa. Vuoden asiakastyytyväisyyspalkinto myönnettiin neljälle K-Market-kauppiaalle ympäri Suomen.

’’Asiakkaat tekevät meistä parhaan’’

Oululaisen K-Market Niemenrannan kauppias Eeva-Maria Ylävaara kertoo, että menestyminen asiakastyytyväisyystutkimuksessa on mitä parhain kiitos tehdystä työstä.

"Fiilikset ovat sykähdyttävän kiitolliset tästä huomionosoituksesta. Kiitos asiakkaillemme luottamuksesta, kiitos sidosryhmillemme ketterästä yhteistyöstä, kiitos kauppiaskollegoillemme vertaistuesta ja sydämellinen kiitos Niemenrannan poppoolle yllätyksellisestä matkasta, jota yhdessä luotaamme’’, kiittelee kauppias.

Eeva-Maria on ollut kauppiaana K-Market Niemenrannassa sen avaamisesta, vuodesta 2017, lähtien. Kauppias kertoo, että Niemenrannassa toteutetaan määrätietoisesti kauppakohtaista liikeideaa.  

’’Liikeideamme käsikirjoittajana ovat asiakkaamme; me toteutamme heidän tarinaansa. Haluan alleviivata sanaa me, sillä Niemenrannan porukka on koko kaupan sydän. Aitous ja läsnäolo välittyvät asiakkaillemme, ja kauppareissulta tarttuu mukaan myös yllättävän hyvä fiilis’’, hehkuttaa Eeva-Maria.

Lämminhenkisyys ja erinomainen asiakaspalvelu korostuivat myös palkintoperusteluissa. K-Market Niemenrannan asiakastyytyväisyys olikin Suomen paras.

’’Henkilökunnan avuliaisuus ja yhteen hitsaantuminen näkyy asiakkaalle erinomaisena asiakaspalveluna ja jokaisen asiakkaan huomiointina. Kaupan lämminhenkinen tunnelma saa kokeneemmankin kaupankävijän aistimaan hyvää fiilistä ja tuntemaan, että kaupassa ollaan juuri häntä varten. Myös erinomainen kauppakunto, valikoima ja ajankohtaiset esillepanot yllättävät asiakkaat positiivisesti’’, perustelee ketjupäällikkö Mari Pelttari.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös