Aasialaista katuruokaa myyvä ravintola BunIt avaa K-Supermarket Tapiolassa

Ravintolaruoan tarjonta yleistyy K-ruokakaupoissa nyt vauhdilla. Kauppias Sami Taivassalo ideoi uudenlaisen taiwanilaisia höyrysämpylöitä myyvän BunIt -ravintolan kauppaansa. Nopeasti valmistuvat katuruoka-annokset tilataan ruokarekasta, joka on rakennettu kaupan sisälle.

Viime vuosina on puhuttu ravintolan ja ruokakaupan raja-aidan madaltumisesta. Ravintolaruoan ostaminen helposti kauppareissulla kiinnostaa asiakkaita koko ajan enemmän ja koronapandemia on vauhdittanut ravintolaruoan aseman vahvistumista ruokakaupassa entisestään. Tarjonta ruokakaupoissa lisääntyy nyt vauhdilla: yhä useampi kauppa ideoi uudenlaisia toimintamalleja ja tekee yhteistyötä paikallisten ravintoloiden kanssa. K-kauppojen toimintamalli mahdollistaa erilaiset yhteistyöt, joita voi tehdä vaikka yhdessäkin kaupassa.

”Halusimme tuoda jotain kokonaan uutta kauppojen tarjontaan ja aasialainen katuruokatyyli sopi tarpeeseen mainiosti. Aasialainen ruoka on muutenkin nosteessa, joten on hienoa, että pääsemme avaamaan ensimmäisen muun muassa höyrytettyjä Bao Buneja myyvän aasialaisen katuruokaravintolan K-Supermarket Tapiolan sisälle, kertoo K-kauppias Sami Taivassalo.

BunIt-ravintolan taustalla on K-kauppiaan lisäksi kokenut ravintola-alan yrittäjä ja keittiömestari Otto Kontiovirta sekä kolmantena yhtiökumppanina Miikka Ojala.

”Baot ovat taiwanilaisia höyrysämpylöitä, jotka täytetään perinteisesti pitkään haudutetulla possulla ja kasvislisukkeilla. Menustamme löytyy possun lisäksi myös lohi-, kana-, katkarapu- ja vegeversiot. Lisäksi ruokarekasta saa erilaisia bowleja. Tuotteet valmistetaan kotimaisista raaka-aineista aasialaisin mauin ja valmistusmenetelmin. Olemme kehittäneet ja testanneet tuotetta pitkään. Lopputulos on todella onnistunut!”, kertoo Otto Kontiovirta.

Ravintola aukeaa 28.1. ja on auki joka päivä 10-21. Tilaukset tehdään ruokarekan luukulta ja tuote valmistuu hetkessä. Isommat tilaukset on myös mahdollista saada kuljetettuna.

”Lähdemme omasta kaupastani liikkeelle, mutta tarkoitus on laajentaa toimintaa myös muihin K-ruokakauppoihin”, paljastaa Taivassalo tulevista suunnitelmista.

 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös