Sirpa Karppi K-Market Kalakukon kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.6.2020 Heinäkuun alusta Kuopion keskustan K-Market Kalakukko siirtyy Sirpa Karpille. Hänellä on entuudestaan K-Market Neulamuikku Neulamäessä.

Neulamuikku ja Kalakukko – hyvin yhteen soppii

”Kovasti olen iloinen ja innoissani uudesta kaupasta. K-Market Kalakukko on aivan erilainen kauppa kuin Neulamuikku asiakaskunnan ja valikoiman puolesta. Neulamuikku säilyy entisellään palvelevana kyläkauppana ja Kalakukkoa ryhdyn kehittämään keskustan asiakkaan näkökulmasta”, kertoo kauppias-Sirpa.

Tuotetoivomustaulu ja Hanna Partasen kalakukkoja

”Saamme ensimmäisenä kuopiolaisena ruokakauppana myyntiin K-Market Kalakukkoon Hanna Partasen kuuluisat kalakukot. Niitä saa nyt myös sunnuntaisin, turistit ovat niitä etsineet pyhäpäivisin”, iloitsee Sirpa.

”Neulamuikusta tuon Kalakukkoon asiakkaiden kovasti käyttämän ja tykkäämän tuotetoivomustaulun. Asiakas voi esittää henkilökunnalle toiveensa tuotteesta tai palvelusta ja kirjoitamme taululle myös vastauksen, milloin ja miten toive toteutuu.”

Uuden kauppiaan tervetuliaiskahvit nautitaan asiakkaiden kanssa sitten, kun poikkeustilanne sen sallii. Muutenkin niin Neulamuikussa kuin Kalakukossakin asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on ykkösjuttu. ”Riskiryhmille suosittelen aamun ensimmäistä tuntia asiointiin, silloin on rauhallisinta ja kauppa on puhtaimmillaan”, Sirpa sanoo.

Henkilökunnalle saman työnantajan samassa kaupungissa olevan kahden K-Marketin oleminen on etu. ”Meillä on molemmissa kaupoissa hyvä porukka ja mahtavia tyyppejä töissä, ja on mielekästä, että henkilökunnalla on mahdollisuus työskennellä kahdessa erilaisessa kaupassa.”

Lisäpalveluina ovat Veikkauksen palvelut ja Matkahuollon pakettipalvelut.

Sirpa Karppi on ollut K-Market Neulamuikun kauppiaana tänä kesänä 10 vuotta. Sitä ennen hän työskenteli Keskossa 20 vuotta seitsemässä eri tehtävässä.

Sirpa Karpin perheeseen kuuluvat lapset Kalle 20 v. ja 13-vuotias tytär Anna. Kalle työskentelee jo vakituisesti Neulamuikussa ja Anna on aloittanut ensimmäisen kesätyönsä myös kaupalla. Sirpa harrastaa työn vastapainona golfia, jolla ajatukset saa mukavasti muualle vauhdikkaasta arjen työstä. Hän toimii myös useissa luottamustehtävissä muun muassa Kuopion Yrittäjien puheenjohtajana.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös