Salossa toimivat Tarja ja Sauli Kaartinen palkittiin Vuoden Henkilöstöjohtajina

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 31.1.2020 Salossa kolmen K-Marketin kauppiaina toimivat Tarja ja Sauli Kaartinen on palkittu Länsi-Suomen K-Marketien kauppiastapaamisessa Vuoden Henkilöstöjohtajapalkinnolla.

Kaartiset vetävät Salossa K-Market Pahkavuorta, Ollikkalaa ja Alhaisia.

Voitto meni tunteisiin saakka

”Tämä palkinto todellakin meni tunteisiin saakka, sillä olemme tehneet todella tiiviisti töitä henkilökunnan kanssa. Arvostamme heitä, kuuntelemme heitä ja kehitämme koko ajan toimintaa positiivisella asenteella”, kertovat Tarja ja Sauli voittotunnelmistaan.

Palkintoperusteluissa kerrotaan, että kauppiaspariskunnalta ei vauhti eikä hymy hyydy missään tilanteessa ja he johtavat henkilökuntaansa omalla esimerkillään. Kaartiset luovat hyvää ilmapiiriä omalla valoisalla olemuksellaan ja mahtavilla asiakaspalvelutaidoillaan. He ovat saaneet myös henkilöstötutkimuksessa erinomaiset arvosanat. Kaartiset pitävät huolen siitä, että työntekijöiden osaamista kehitetään ja heille annetaan vastuuta ja arvostusta. Heillä on henkilökuntaa yhteensä 19 työntekijää.

”Meillä on kaikilla yhteinen päämäärä saavuttaa mahdollisimman hyvä asiakaskokemus ja toteutamme palvelukokemukset hymyillen ja iloisesti. Lämmin vastaanotto kaupoissamme asiakkaita kohtaan on luonut hyvän työilmapiirin, joka motivoi ja pitää fiiliksen hyvänä arkisessa aherruksessa. Henkilökunta kehittää kauppaa tiiminä ja pitää sydämen asiana, että toimimme juurikin tavoitteidemme mukaisesti. Informaatio kulkee ja avoin ilmapiiri tukee toimintaa”, pohtivat voittoaan Tarja ja Sauli.

”Kertakaikkisesti mahtava porukka ja huikea yhteen hiileen puhaltamisen meininki. Olemme ylpeitä työyhteisöstämme joka ikisessä kaupassamme!”, hehkuttavat Kaartiset.

Lisätietoja:
K-kauppias Tarja Kaartinen, puh. 050 525 6153
K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen, puh. 050 436 6737

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 
 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös