Neste K Variston kauppiaaksi Petri Lehti

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.6.2020 Neste K Variston kauppiaana aloittaa 18.7. Petri Lehti. Varisto on Petrin kolmas liikenneasema, muut ovat Neste K Rajatorppa ja Neste K Munkkiniemi.

Alueen paras lounasravintola ja parhaat palvelut

”Uuden liikenneaseman kehittäminen ja johtaminen on aina mielenkiintoista. Kovalla innolla olen lähdössä pyörittämään Varistoa”, Petri perustelee päätöstä lähteä Variston kauppiaaksi. ”Haluan tehdä Neste K Varistosta alueen parhaan ja viihtyisimmän lounasravintolan, josta saa parhaat ruuat ja palvelut.”

Vastuullisuus kuuluu Neste K Variston arkeen. ”Olen aktiivinen lajittelija ja kierrättäjä, lisäksi materiaalihankinnoissa huomio kiinnitetään kierrätettäviin materiaaleihin ja ruuan raaka-ainepuolella kotimaisiin ja vastuullisesti tuotettuihin elintarvikkeisiin”, listaa Petri.

Petri on työskennellyt koko työuransa päivittäistavarakaupassa lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä. ”Olen ollut hedelmän punnitsijasta ostopäällikön tehtäviin kaikilla osastoilla vastuutehtävissä. Omaa yritystäni olen pyörittänyt huoltoasemamaailmassa jo 30 vuotta”, Petri kertoo.

Petri on kova kuntoilija ja luonnossa liikkuja, hän on ollut mukana aktiivisesti urheiluseuratoiminnassa 15 vuotta, tämä harrastus nyt jää, kun hän keskittyy Variston kehittämiseen. Hänen perheeseensä kuuluu muualla työskentelevä puoliso, neljä omaa ja kaksi puolison lasta, yksi lapsenlapsi ja toinen tulossa. Vapaa-aikaa hän viettää liikunnan parissa ja vastahankitun kiinteistön remontti- ja laajennustöissä.

Lisätietoja: K-kauppias Petri Lehti, mail: petri.lehti@nestek.fi                 

Neste K -liikenneasemat tarjoavat asiakkaille palvelua ”Paremman pysähdyksen taktiikan” mukaisesti. Tavoitteena on tarjota asiakkaille Suomen ylivertaisin liikenneasemakokemus sekä parasta ruokaa maanteillä liikkujille, www.nestek.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös