Kuusiston saareen avataan uusi K-Market

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.3.2020 Kaarinassa sijaitsevalle Kuusiston saarelle rakentuu K-Market. Kiinteistö on entinen liikekiinteistö, joka rakennetaan ja remontoidaan täysin nykyaikaiseksi ruokakaupaksi. Kiinteistön rakennuttaa ja omistaa K-kauppias Tuomo Hussi, joka on myös turkulaisen K-Market Portsan kauppias.

K-Market Kuusisto avautuu kesällä 2020. Vallitsevan tilanteen vuoksi avauspäivä tarkentuu myöhemmin ja siitä tiedotetaan erikseen.

Kuusistolaisille ja saaristotien käyttäjille oma lähikauppa

”Haluan tarjota kuusistolaisille ja saaristotien käyttäjille persoonallisen, palvelevan, aidosti paikallisen ja lähellä olevan asiakkaan oman lähikaupan”, perustelee Tuomo Hussi rakennuspäätöstä. ”Moderni uuden ajan K-Market Kuusisto tarjoaa asiakkaille päivittäiseen arkeen liittyvät monipuoliset ruokavalikoimat ja lähipalvelut vaivattomasti”, Tuomo lupaa.

K-Market Kuusisto rakentuu paikallisin voimin

Uusi K-Market valmistuu entiseen liikekiinteistöön, joka on saaristotien varrella. Kaupan kokonaisala on 800 m2 ja myymälän pinta-ala 434 m2. Kaupan pihalle tulee 25 parkkipaikkaa. Kiinteistö uudistetaan nykystandardien mukaan energiatehokkaaksi ja myymälässä kylmää vaativat tuotteet ovat kansien ja ovien takana. Rakennustyöt hoidetaan paikallisten yritysten voimin.

”Henkilökunnan rekrytointi alkaa lähiviikkoina”, kertoo Tuomo Hussi. K-Market Kuusistoon tulee ruokakaupan palveluiden lisäksi Smartpost-pakettiautomaatin ja Veikkauksen palvelut. ”Lisää palveluja on vielä suunnitteilla.”

Lisätietoja: K-kauppias Tuomo Hussi, puh. 040 763 9339

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 
 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös