K-Supermarket Valtari Kouvolasta kisaa Vuoden leipäkauppa 2021 -tittelistä

Suomen Leipuriliitto ry:n järjestämän Vuoden Leipäkauppa -kilpailun alueelliset ehdokkaat on julkistettu. Kouvolasta K-Supermarket Valtari valittiin alueelta parhaimpana ehdokkaana ja kisaa vuoden leipäkauppa 2021 -tittelistä. Kuluttajat voivat vaikuttaa voittajan valintaan: äänestys finalistiehdokkaista on käynnissä 29.10. asti.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 23.10.2020

Kilpailu järjestetään nyt jo 25. kerran. Leipuriliiton alueyhdistykset ovat tällä kerralla valinneet ehdokkaat pienempien päivittäistavarakauppojen sarjassa. Voittaja palkitaan ensi helmikuussa Vuoden 2021 Leipäkauppa -tittelillä. Tunnustus myönnetään päivittäistavarakaupalle, joka on esimerkillisesti paneutunut ja panostanut leipomotuotteiden kauppaan ja huomioinut monipuolisesti kuluttajien toiveet ja tarpeet. Vuoden Leipäkauppa -tunnustuksella palkitaan sekä kauppa että sen leipäosaston henkilökunta suomalaisen leipäkulttuurin ja leivän arvostuksen hyväksi tehdystä työstä.

Kouvolasta K-Supermarket Valtari on mukana kisaamassa vuoden leipäkauppa 2021 -tittelistä. K-Supermarket Valtarissa on hyvä paikallisten leipien valikoima, sillä leipomoiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Suosituimpia tuotteita ovat Risto Peltolan leipomon leivät sekä Korian leipomon tuoreet, käsintehdyt kahvileivät, joita käydään hakemassa erityisesti työpaikoille.

”Meillä on Suomen parhaat asiakkaat, joten leipäosastokin on sen mukainen, valikoima on monipuolinen. Leipäosaston vastaava Mia Anttila suhtautuu työhönsä intohimoisesti ja on erittäin ammattitaitoinen. Hän suunnittelee ja huolehtii osastosta. Asiakkaiden suosikit löytyvät aina hyllystä, kertoo K-Supermarket Valtarin kauppiaspari Tero ja Minnamari Turkia.

Kuluttajat voivat vaikuttaa finalistien valintaan

Vuoden Leipäkaupan valintaan voi osallistua äänestämällä omaa suosikkiaan ehdokaskaupoista Leipuriliiton Facebookissa. Äänestysaika on 16.–29.10.2020. Yleisöäänestykset vaikuttavat esiraadin arvioinnin ohella finalistien valintaan. Suomen Leipuriliiton valitsijaraati vierailee finalistimyymälöissä alkuvuodesta 2021 ja valitsee voittajan niiden joukosta.

Vuoden 2021 Leipäkaupaksi on ehdolla K-Supermarket Valtarin lisäksi 10 K-ruokakauppaa: K-Supermarket Toppila Oulusta, K-Supermarket Katariina Kaarinasta, K-Supermarket Westeri Tampereelta, K-Supermarket Länsiväylä Jyväskylästä, K-Supermarket Karikko Mikkelistä, K-Supermarket Kampus Porista, K-Supermarket Wasa Vaasata, K-Supermarket Sotkamo sekä K-Market Parila Tuusulasta sekä S-Market Joensuusta.

Vuoden Leipäkaupan valinnassa ovat joka toinen vuosi mukana hypermarketit ja tavaratalot, joka toinen vuosi pienemmät päivittäistavarakaupat. Vuoden 2020 Leipäkaupaksi valittiin K-Citymarket Lappeenranta hypermarkettien ja tavaratalojen sarjassa.

Lisätietoja: K-kauppias Tero Turkia, puh. 0400 802 138
 

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös