K-Supermarket Pekuriin bistro-tyyppinen anniskelualue

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.2.2020 Oulun keskustassa sijaitsevaan K-Supermarket Pekuriin ollaan tekemässä kaupan sisälle bistro-tyyppistä anniskelualuetta. Avajaiset ovat helmikuun lopulla. K-kauppiaina Pekurissa toimivat Mika ja Jaana Sara.

Kaupan sisällä olevaan kahvipisteen tiloihin on valmistumassa rajattu anniskelualue, jossa voi nauttia kauppareissun yhteydessä viiniä tai vaikka konjakkikahvit.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme uusia elämyksiä ja viinin nauttiminen ostosten yhteydessä ruokakaupassa on kauppakulttuuria eurooppalaiseen suuntaan”, Mika ja Jaana sanovat. ”Syötävää voi hakea kaupan puolelta ja tulla nauttimaan sitä viinin kanssa bistroon. Kaupan kehitystyö on jatkuvaa ja sitä tehdään vuoropuhelussa asiakkaidemme kanssa. Bistroa tullaan kehittämään mm. niin, että siellä voi järjestää jatkossa tasting-tilaisuuksia.”.

Bistron alue on sisustettu mukavasti ja siellä voi nauttia juomat sohvaryhmästä tai pöydästä käsin. Valikoimissa on viinejä pikkolopulloissa sekä laseissa suuren suosion saaneita Pirkka-viinejä. Valikoimaan kuuluvat aluksi myös konjakki ja kermalikööri. Kahvia bistrosta saa kuten ennenkin. Henkilökunnasta 14 työntekijää on jo suorittanut anniskelupassit.

”Tähtäämme, että ”Pekurin Bistromme” olisi valmiina helmikuun aikana. Valmistuminen riippuu siitä, että saammeko tilaamamme kalusteet ajoissa”, kertovat Sarat.

Lisätietoja:
K-kauppias Mika Sara, puh.050 386 0510

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös