K-Market Saumantie Kurikasta oli Pohjanmaan paras

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.1.2020 Länsi-Suomen parhaita K-Marketeja palkittiin Tampereella torstaina 23.1. Pohjanmaan ja Satakunnan parhaan K-Marketin diplomin pokkasi kauppias Toni Hahka Kurikasta.

Kiitokset kuuluvat asiakkaille ja henkilökunnalle

”Suuri kiitos palkinnosta kuuluu mahtavalle henkilökunnalleni sekä asiakkaille”, kauppias-Toni jakaa kunniaa palkinnosta. ”Noin puolitoista vuotta sitten remontoimme K-Marketin lattiasta kattoon ja on ollut hienoa huomata kuinka asiakkaat ovat ottaneet kaupan entis​tä enemmän omakseen remontin jälkeen. Remontissa pyrimme rakentamaan kaupan tuotteistuksen mahdollisimman hyvin kurikkalaisille sopivaksi sekä tekemään kaupasta helpon ja nopean käydä. Olen äärettömän ylpeä sekä kaupastani että henkilökunnastani”, hehkuttaa Toni.  

”Palkintoa juhlitaan yhdessä kakkukahveilla helmikuussa”, Toni lupaa.

Parasta K-Marketia valittaessa kriteereinä ovat liikevaihdon kehitys, asiakastyytyväisyys, henkilöstöjohtaminen ja liikeidean tuominen asiakkaiden arjessa näkyväksi.

Lisätietoja:
K-Market Saumantie, kauppias Toni Hahka, puh. 0400 746 750
K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen, puh. 050 436 6737

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös