K-Market Helapuisto muistaa alueen vanhuksia ystävänpäiväkortein

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.2.2020 Tamperelainen K-Market Helapuisto on järjestänyt kaupalle kortinkirjoituspisteen, jossa voi laatia ystävänpäivätervehdyksen alueen vanhuksille. K-kauppiaat Marianne ja Mikko Sippola järjestävät tempauksen yhdessä paikallisen kodinhoitoyksikön ja partioseura Hervannan Hukkien kanssa.

”Järjestimme vastaavan tempauksen edellisessä kaupassamme paikkakunnan vanhuksille ja sen vastaanotto oli erittäin positiivinen. Vanhukset ovat mielissään korteista, joita nykyään niin vähän liikkuu. Ystävänpäiväkortilla voimme kertoa, että olet tärkeä ja kenties myös lievittää yksinäisyyttä”, perustelevat kauppiaat Marianne ja Mikko.

Hyvää mieltä jakamassa

Kaupalle on järjestetty kortinkirjoituspiste, jossa apuna toimivat partioseura Hervannan Hukat. Kauppiaat tarjoavat tilan ja kortit sekä pullakahvit kirjoittajille. ”Toimitamme kortit torstaina 13.2. paikalliselle kodinhoitoyksikölle, joka jakaa tervehdykset ystävänpäivänä perjantaina asiakkailleen”, Marianne kertoo. ”Haluamme tällä konkreettisella teolla olla jakamassa yhteisössämme hyvää mieltä.”

K-Market Helapuiston Facebook-sivut: https://www.facebook.com/K-Market-Helapuisto-416421245847187/

Lisätietoja:
K-Market Helapuisto, K-kauppias Marianne Sippola, puh. 040 554 8563

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös