Joulun herkut matkaan kaupasta vaikka aamuyöllä – nämä pääkaupunkiseudun K-ruokakaupat pitävät palvelutiskinsä auki joulun alla läpi yön

Perinteisesti joulunajan vilkkain kauppa-aika on aatonaattona iltapäiväyhden ja -kolmen välillä. K-Citymarket Helsinki Eastonin, Helsinki Ruoholahden, Vantaa Tammiston, Vantaa Jumbon ja Vantaa Koivukylän sekä K-Supermarket Yliveto Vantaa Tikkurilan, Saari Helsinki Laajasalon ja Mustapekka Helsinki Oulunkylän kauppiaat haluavat taata asiakkailleen mahdollisimman sujuvan ja turvallisen asioinnin myös vuoden suurimman juhlan alla. Tarpeeseen vastataan ennätyslaajoilla aukioloajoilla – kaupat avaavat myös palvelutiskinsä palvelemaan läpi yön.

Valmistautuminen joulunaikaan käy kiivaana kodeissa ja kaupoissa. Kun yhä useampi viettää joulunsa kotioloissa, joulun valmistautumiseen odotetaan käytettävän keskimääräistä enemmän aikaa. K-ryhmässä halutaan varmistaa asiakkaille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen asiointi.

”Yleissääntönä voi sanoa, että jos haluaa välttää joulun ruuhkat, kauppaan kannattaa tulla joko ennen aamuyhdeksää tai iltakuuden jälkeen. Tänä jouluna omaa asiointia voi meillä jakaa ennätyksellisen laajalle ajalle, juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii. Tänä jouluna kaikki kauppa-asiointi palvelutiskiä myöten onnistuu vaikka yöllä” K-Citymarket Tammiston kauppias Kimmo Sivonen kertoo.

Laajat aukiolot paitsi helpottavat jouluun liittyvää kiirettä, myös mahdollistavat turvallisempaa asiointia. Jouluun liittyvien turvatoimien suunnittelu on aloitettu jo hyvissä ajoin.

”Jo olemassa olevien turvatoimien lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota esimerkiksi turvavälien pitämiseen palvelutiskeillä. Joulun alla olemme varautuneet pitämään myös kaikki kassat avoinna”, Sivonen kertoo.

Koronaepidemia on huomioitu K-ruokakaupoissa tarkasti.

”Suomalaisten ruokakauppojen hygienia on erittäin hyvällä tasolla, mutta tänä vuonna olemme korostaneet entisestään hyviä siivouskäytäntöjä. Koronaepidemia huomioitiin aikaisessa vaiheessa vuotta myös turvavälitarroilla ja suojaplekseillä. Myös ohjeistusta on lisätty ja painotettu. Ruokakaupassa pätevät samat ohjeet kuin missä tahansa muualla: oma hyvä käsihygienia, toisten huomioon ottaminen ja turvavälien pitäminen on olennaisinta. Suosittelemme myös maskin käyttöä”, Sivonen kuvailee.

Myös Espoon K-Citymarketit joulun yöaukioloon – merkittäviä palvelulaajennuksia K-ruokakaupoissa

K-Citymarket Jumbo ja K-Supermarketit Yliveto, Saari ja Mustapekka avaavat palvelutiskinsä palvelemaan myös yöaikaan koko jouluviikoksi: 21.-24.12. K-Citymarketit Easton, Ruoholahti, Tammisto ja Vantaa Koivukylä avaavat palvelutiskinsä ympärivuorokautisesti 22.-23.12. Kaupoista K-Citymarketit Easton, Ruoholahti ja Tammisto sekä K-Supermarketit Yliveto ja Mustapekka ovat normaalistikin avoinna palvelutiskejä lukuun ottamatta 24/7. K-Citymarket Koivukylä avaa ovensa yöksi 14.12. alkaen, K-Citymarket Jumbo 18.12. alkaen. Molemmat kaupat palvelevat 24/7 aina jouluaattoon asti.

 

Espoon K-Citymarketit Iso Omena ja Sello avaavat ovensa ympärivuorokautiseen asiointiin jouluviikoksi 21.-23.12. Aukiolot ovat K-ruokakaupoissa kaikkiaan laajat, ja ympärivuorokautisten aukiolojen lisäksi myös lukuisat muut K-ruokakaupat lisäävät asiointitunteja ennestään. Tarkista oman lähikauppasi aukiolot osoitteesta www.k-ruoka.fi, K-Ruoka-sovelluksesta tai lähikauppasi Facebook-sivuilta.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös