Jerko Seppälä Turun K-Market Hansakorttelin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.11.2020 Jerko Seppälä aloittaa kauppiasuransa Turun K-Market Hansakorttelissa joulukuun alusta.

Jerkon kauppiasura alkaa kotikenttäedulla

Jerko on paljasjalkainen turkulainen ja varusmiespalvelusta sekä vaihto-oppilasaikaa lukuun ottamatta hän on asunut kaupungissa koko ikänsä. ”Tuntuu mahtavalta aloittaa kauppiasura Turun keskustassa hyvin hoidetussa K-Marketissa! Edellinen kauppias henkilökuntineen ovat tehneet hienoa työtä, josta on hyvä jatkaa kaupan kehittämistä”, tuore kauppias iloitsee.

Yhteistyötä keskustan yritysten kanssa

Jerko toteaa, että ydinkeskustassa trendeihin pitää pystyä reagoimaan samoin tein ja uutuustuotteiden on löydyttävä hyllystä nopeasti. ”Haluan kehittää take away-tuotteiden valikoimaa entisestään lähialueiden ravintoloiden ja muiden toimijoiden kanssa. Myös ruokaostosten teko niin arkeen kuin juhlaankin sujuu kaupassamme nopeasti ja vaivattomasti”, Jerko avaa suunnitelmiaan.

”On hienoa kyetä työllistämään ihmisiä. Haluan luoda työntekijöilleni mahdollisimman hyvän työpaikan ja tukea heidän osaamisensa kehittämistä. Otan myös mielelläni tulevaisuuden tähtiä työharjoitteluun ja TET-jaksoille.”

Jerko on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi. Yrittäjyyden makuun hän on päässyt jo opiskeluaikana, kun hän pyöritti kavereidensa kanssa parina kesänä Turun Kupittaanpuistossa Jäätelökaverit-nimistä jäätelökioskia. ”Loimme oman brändin ja myimme laadukasta Turussa valmistettua gelatoa rennolla fiiliksellä. Samalla opimme myös laajasti yrittämisen hyvistä ja haastavista puolista”, Jerko kertoo. Kauppatyöstä hänellä on kokemusta S-ryhmästä ja kauppiasvalmennuksen jälkeen kolmesta K-ruokakaupasta. ”Työurallani olen kuljettanut Tannisen kotileipomon tuotteita ruokakauppoihin, joten olen nähnyt kymmeniä ruokakauppoja takaoven kautta.”

Vapaa-ajallaan Jerko tykkää kierrellä ruokakauppoja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. ”Olen kiertänyt ruokakauppoja mm. New Yorkissa, Torontossa ja Tukholmassa. Viimeisen kahden vuoden aikana olen käynyt reilusti yli sadassa eri ruokakaupassa”, Jerko laskee.

Jerko seuraa tarkkaan ruokatrendejä mm. käymällä kahviloissa ja ravintoloissa. ”Vapaa-aikaan kuuluu myös yhteinen aika ystävien ja perheen kanssa.” Fyysisestä kunnosta hän pitää huolta kuntosalilla ja kesäisin golfkentillä.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 
 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös