Inarilaiset saavat uuden K-Marketin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 23.3.2020   Inarissa avataan torstaina 26.3. klo 10 uusi upea K-Market osoitteessa Inarintie 45. Kauppiaana toimii Pirkko Rajaluoto.

Koronavirus otetaan vakavasti – kauppa avataan riskiryhmille aikaisemmin

K-Market Inari avataan suunnitelmien mukaisesti mutta ilman suurempia juhlallisuuksia. ”Avajaisjuhlien aika on myöhemmin, kun selvitään tästä viruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta”, lupaa Pirkko Rajaluoto. Pirkko toivoo myös, että asiakkaat tulevat kauppaan vain terveinä ja säilyttävät toisiinsa turvavälin. ”Riskiryhmille avaamme kaupan torstaina jo klo 8, jotta he voivat turvallisin mielin käydä ostoksilla ja tutustua uuteen kauppaan.”

Uutta, nykyaikaista ja inarilaisille tehtyä

K-Marketissa on noin 600 m2 myymäläpinta-alaa ja pihalla reilusti parkkitilaa. ”Olen itse päässyt suunnittelemaan ja vaikuttamaan kalusteratkaisuihin ja kaikki onkin tehty ihan viimeisen päälle”, iloitsee kauppias-Pirkko.

Kalat, lihat, maitotuotteet ja pakasteet ovat ovien ja kansien takana. Muutenkin kiinteistö on tämän päivän standardien mukaan energiatehokas. Kauppaan tulee saareke, josta voi poimia helposti mukaan voileipiä, salaatteja ja juomia. Tavallisten kassojen lisäksi on kaksi itsepalvelukassaa asiointia helpottamassa ja nopeuttamassa. K-Market Inarissa on myös pieni kahvipiste, josta voi ostaa kahvit ja mennä nauttimaan ne kaupan maisemaikkunoiden äärelle, joista aukeaa näkymä suoraan Inari-järvelle. ”Tässä on pieni keidas meidän asiakkaillemme, varsinkin pitkästä matkasta tuleville”, Pirkko kehaisee. Myymälägrillistä saa mukaan lämpimiä ruokia ja irtokarkit tulevat myös kaupan valikoimiin.

”Saimme uuden ajan RVM:n pullonpalautusautomaatin asiointia helpottamaan ja ostoskärrymme ovat ketteriä muovisia ja pantittomia”, kertoo kauppias. Pulloautomaatin yhteydessä on käsienpesupiste. Lisäksi K-Market Inarissa on valikoima käyttötavaroita ja pienrautaa. Kauppaan on saatu hieno valokuvaseinä, jossa on mustavalkoinen kuva entisaikojen Inarin kylänraitista.

”Uusi kauppamme on ihanan kodikas! On avarat tilat, leveät käytävät ja valoisa myymälä. Tervetuloa kaikki toteamaan ja ihastelemaan!”, kutsuu Pirkko.

K-Market Inarissa työskentelee kauppiaan lisäksi vakituisesti seitsemän työntekijää. Aukioloajat ovat joka päivä klo 7-22. Lisäpalveluina ovat Postin pakettiautomaatti, Veikkaus, lääkekaappi, Matkahuollon lähipakettipalvelut ja Otto-käteisautomaatti.

”K-ryhmällä on vahva asema Lapissa. Kehitämme Lapin kauppaverkostoa jatkuvasti ja olemme tyytyväisiä, että pystymme jatkossa tarjoamaan Inarin kirkonkylälle entistä paremmat kauppapalvelut”, toteaa tyytyväisenä Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen.

Lisätietoja:
K-kauppias Pirkko Rajaluoto, puh. 050 543 5657
Kesko Pohjois-Suomi aluejohtaja Jari Saarinen, puh. 0500 677 878

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös