Arto Tuominen ja Jonna Hyvärinen aloittavat kauppiasuransa kahdella kaupalla Heinolassa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.11.2020 Arto Tuominen ja Jonna Hyvärinen aloittavat joulukuun alussa kauppiasuransa Heinolassa ottamalla vastaan K-Market Heinolantorin ja K-Market Tommolan kauppiuuden.

Innokkaat ruoanlaittajat hyppäävät kauppojen ruoriin intoa täynnä

Arto ja Jonna tunnustavat, että muutto Heinolaan jännittää hyvällä tavalla. ”Nykyinen kauppias Mikko Hallikas on tehnyt hyvää työtä, joten siitä on meidän hyvä jatkaa.”

”Ensin haluamme tutustua asiakkaisiimme ja henkilökuntaamme kunnolla. Lähdemme sitten yhdessä kehittämään molempia kauppoja, jotta ne palvelevat entistäkin paremmin lähialueen asukkaita ja kesäasiakkaita”, Arto ja Jonna kertovat suunnitelmistaan. ”Olemme molemmat innokkaita ruoanlaittajia ja kantavana ajatuksena on kehittää kauppojemme ruokaisuutta. Rakennamme henkilökuntamme kanssa Heinolan palvelevimmat lähikaupat”, lupaavat uudet kauppiaat.

Vastuullisuus kuuluu kauppojen arkeen

Vastuullisuus kuuluu K-Market Heinolantorin ja Tommolan arkeen. Tärkeimpänä uudet kauppiaat pitävät henkilöstöstä huolehtimista ja hyvinvoivaa työyhteisöä. ”Meille on ensiarvoisen tärkeää olla hyvä ja reilu työnantaja. Uskomme, että hyvinvoiva työyhteisö on laadukkaan asiakaspalvelun kulmakivi.”

Hävikin vähentäminen ja ympäristön huomioiminen on arjen toiminnoissa. Lähialueella tuotetut tuotteet ja paikallisen ruokatuotannon tukeminen on Arton ja Jonnan listalla. Tänä päivänä myös turvalliset työskentelyolosuhteet ja asiakkaiden turvallisen asioinnin takaaminen ovat erittäin tärkeitä toimia.

Arton kytevä nuoruuden haave kauppiaan työstä on nyt realisoitunut. Hän on klassisesti aloittanut kaupan työt 14-vuotiaana pullohuoneesta. Arto kiittää kauppauransa matkan varrella arvokkaita oppeja antaneita kasvattajakauppiaitaan. Artolla on kauppauraa jo ennestään sekä restonomin opintoja ja ura media-alalla myynti- ja markkinointitehtävissä. Hänellä on suoritettuna K-ryhmän ruokakauppiasvalmennus.

Jonna hyppää kauppiaan työkenkiin ruokakaupan ulkopuolelta. Jonna on Vierumäen kasvatti ja aikaisempaan työuraan kuuluu tehtäviä kunto- ja elämysliikunnan parissa, urheilukaupassa ja viimeisimmäksi henkilöstöpalvelualalla. Työn ohella Jonna on pelannut noin 10 vuotta jalkapalloa ja futsalia SM-tasolla.

Heinola tarjoaa hienot puitteet luonnossa liikkujille

Arto ja Jonna ovat innokkaita retkeilijöitä ja luonnossa liikkujia. ”Heinola vaikuttaa tässäkin mielessä todella hienolta paikalta”, Arto hehkuttaa. Molemmat urheilevat monipuolisesti sesongin mukaan. Musiikki on tärkeä osa molempien elämää. Artolla on nuoresta asti ollut aktiivista bänditoimintaa rumpalina ja Jonna soittaa pianoa sekä laulaa.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös