Antti Penttinen K-Market Sodankylän kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.11.2020 Joulukuun alussa Sodankylän K-Marketin isännyyden ottaa Antti Penttinen. Nykyiset kauppiaat ja Antin vanhemmat Ari ja Jaana Penttinen siirtyvät tärkeisiin taustavoimiin.

Antti jatkaa sukupolvien mittaista kauppiasperinnettä

Antti kertoo jatkavansa sukupolvien mittaista kauppiasperinnettä Sodankylässä ”reippain mielin”. ”Saappaat ovat suuret vanhempieni jäljiltä täytettäväksi, mutta otan haasteen vastaan intoa puhkuen.”

Antti tietää olevansa oikealla alalla, kaupan arki ja askareet ovat olleet vahvasti läsnä koko hänen elämänsä. ”Sodankylä on mahtava paikka olla kauppias ja yrittäjä, asiakkaat ovat huippuja ja täällä on paljon positiivista pöhinää sekä uskoa tulevaisuuteen.”

K-Market Sodankylän liikeidea on reilu meininki, nopea asiointi ja helppo pysäköinti. ”Vaalimme lämmintä hyvää palvelua ja olemme aidosti oman kylän kauppa”, Antti kertoo.

Kauppaan on investoitu paljon viime vuosien aikana. ”Jatkuvan kehittymisen periaatteen mukaisesti haluankin antaa asiakaslupauksen, etteivät kehitysaskeleet tule tästä ainakaan hidastumaan”, kauppias-Antti lupaa.

Antti ylistää K-Market Sodankylän henkilökuntaa: ”Meillä on erinomainen, osaava ja avulias henkilökunta! Muutama ruokakaupan ammattilainen on työskennellyt meillä jo useita kymmeniä vuosia, jo isovanhempieni ajoista lähtien.” Antille on tärkeää henkilökunnan hyvinvointi, jolloin hyvä työilmapiiri näkyy myös asiakkaille asti.

”Haluan kiittää vanhempiani Aria ja Jaanaa mittavasta kauppiasurasta ja kaikesta kovasta työstä, mitä ovat kaupan hyväksi tehneet”, Antti kiittää. Ari ja Jaana eivät katoa kaupan arjesta vielä minnekään vaan jäävät Antille tärkeiksi taustavoimiksi.

Koulutukseltaan Antti on tradenomi. Hän opiskeli Oulussa ja oli samalla töissä K-Supermarket Välivainiossa, jossa hän osittain suoritti myös kauppiasvalmennuksensa. Takaisin Sodankylään hän palasi 2016 ja siitä lähtien hän on työskennellyt kaupassaan vakituisesti. Vapaa-ajalla Antti hoitaa kuntoaan pelaamalla salibandyä, lenkkeilemällä ja käymällä kuntosalilla. Kesäisin hän lataa akkujaan kalastamalla.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.f


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös