Ville Heikkinen ja Elina Kemppainen kauppiaiksi K-Supermarket Mimmiin Muhokselle

Uusi kauppiaspari aloittaa 6.5.2019.

Ville Heikkinen ja Elina Kemppainen siirtyvät K-Supermarket Mimmiin Rovaniemeltä. Kauppapaikka on heille kolmas ja kauppiasuraa kauppiailla on takana kuusi vuotta.  Kauppiasparin ensimmäinen kauppapaikka oli K-Supermarket Suomussalmella, josta he siirtyivät vuonna 2016 Rovaniemelle K-Supermarket Eteläkeskukseen. Ville on alun perin koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK) ja Elina on valmistunut Lapin yliopistosta yhteiskuntatieteiden maisteriksi.

”Kesätöistä Paltamon K-Marketissa tulikin uusi uravalinta, kun kaupanala vei mukanaan. Kouluttauduin kauppiaaksi K-ryhmän kauppiasvalmennuksessa kauppias Ville Frontin opastuksella. Kauppiasurassa kiehtoo ennen kaikkea monipuolisuus, pääsee tekemään kaikkea hyllyttämisestä toiminnan suunnitteluun”, kertoo Ville.

Ensitöikseen kauppiaspari aikoo tutustua K-Supermarket Mimmin henkilökuntaan ja asiakkaisiin.

”Lähdemme innolla kauppiaiksi Muhokselle. Haluamme, että K-Supermarket Mimmi on tulevaisuudessakin alueensa ja asiakkaidensa näköinen kauppa, joten otamme mielellämme asiakastoiveita vastaan. Haluamme kehittää kauppaa entistäkin paremmaksi”, kertoo Ville. 

”Haluamme myös kiittää K-Supermarket Mimmin nykyistä kauppiasta Jukka Pietilää. Mimmi on perinteikäs kauppa ja siitä on pidetty hyvää huolta, joten tästä on hyvä jatkaa”, toteavat Ville ja Elina.

Sekä Elina että Ville ovat kotoisin Paltamosta. Vapaa-aikana kolme koiraa pitävät huolen kauppiasparin aktiivisesta liikkumisesta, lisäksi he suunnistavat mökkeilemään luonnonrauhaan aina tilaisuuden tullen.

Lisätietoja:

K-kauppias Ville Heikkinen, puh. 044 301 6990

Suomessa on tällä hetkellä noin 1200 K-kauppiasta, joista ruokakauppiaina toimii noin 900 yrittäjää. K-kauppiasyrittäjä tuo hyvän palvelun, osaamisen ja paikallistuntemuksen kautta lisävoimaa ketjutoimintaan. K-kauppiaat vastaavat kauppansa asiakastyytyväisyydestä, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös