Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu

Valtakunnallisesti vuoden 2018 parhaaksi K-Supermarketiksi on valittu Helsingissä toimiva K-Supermarket Hertta. Valtakunnallisesti palkittiin lisäksi Vuoden myynnin tekijänä K-Supermarket Tarmola Porvoosta, Vuoden tulokkaana K-Supermarket Föri Turusta ja Vuoden mediateko -palkinnolla K-Supermarket Pohjois-Haaga Helsingistä. Lisäksi alueellisesti parhaina palkittiin kahdeksan kauppaa.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Tänä vuonna vuoden parhaan kaupan tittelin nappasivat Markus ja Taru Ranne, K-Supermarket Hertasta Helsingistä.

K-Supermarket Hertan voittoa perusteltiin seuraavasti: Hertassa on toteutettu todella onnistuneesti tiukassa aikataulussa kaupan laajennus. Sitoutunut henkilöstö ja kauppias ovat yhteistyössä varmistaneet sen, että Hertta on yksi Helsingin ja Suomen parhaista ruokakaupoista – kaupasta on kuoriutunut vielä aiempaa laadukkaampi ruokakauppa ja ruoanlaittajien paratiisi.

”Voitto tuli todella yllätyksenä. Suomessa on lukuisia hienoja ja kovatasoisia ruokakauppoja. Olen otettu ja haluan kiittää erityisesti kaupan henkilökuntaa, joka tekee päivittäin loistavaa työtä asiakkaiden eteen”, kertoo Markus Ranne.

Valtakunnallisesti jaettiin lisäksi Vuoden myynnin tekijä, Vuoden tulokas ja Vuoden mediateko -palkinnot. Alueellisesti parhaina palkittiin kahdeksan kauppaa.

”Asiakkaat ratkaisevat onnistumisemme. Palkitsemme vuosittain sellaisia kauppoja, joiden asiakastyytyväisyys on korkealla. Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitetään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti. Ajankohtaisuus ja ruokaosaaminen näkyvät kaikissa näissä kaupoissa: ne innostavat kokeilemaan uutta sekä inspiroivat asiakkaitaan syömään paremmin”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Vuoden paras K-Supermarket
Markus ja Taru Ranne K-Supermarket Hertta, Helsinki

Vuoden myynnin tekijä
Jani Heinänen, K-Supermarket Tarmola, Porvoo

Perustelut: Tinkimätön työskentely ja oman alueensa näköisen kaupan pitkäjänteinen kehittäminen ja johtaminen näkyvät hyvänä myynnin kehityksenä. Kauppiaan intohimoinen suhtautuminen varmistaa, että asiakastyytyväisyys on korkealla. Porvoolaiset arvostavat erityisesti kaupan laadukasta palvelutiskiä ja laajoja ruokaosastoja.

”Olemme selvästi tehneet oikeita valintoja. Tämä ei ole yksilösuoritus, vaan moni asia on loksahtanut paikoilleen, henkilökuntavalinnat, onnistunut kaupan uudistus sekä moni taustalla vaikuttava taho”, kertoo Jani Heinänen.

 

Vuoden tulokas
Hannu Aaltonen, K-Supermarket Föri, Turku

Perustelut: K-Supermarket Föri avattiin huhtikuussa 2018 ja se on löytänyt tiensä turkulaisten sydämiin.  Erityisesti alueen asiakkaiden tarpeen mukaan räätälöity kauppa tarjoaa pienestä koostaan huolimatta monipuolisen ja inspiroivan ruokavalikoiman.

”Kiitän erityisesti Förin hyvää henkilökuntaa. Mahtavaa saada tunnustusta työstä, jota on tehty suurella sydämellä kaupan eteen”, kertoo Hannu Aaltonen.

 

Vuoden mediateko
Marika Lindfors, K-Supermarket Pohjois-Haaga, Helsinki

Perustelut: Kauppias, joka kuuntelee asiakasta herkällä korvalla ja on valmis kokeilemaan myös uusia ja erilaistavia toimenpiteitä. Rohkeus tehdä asioita tuo mukanaan usein myös isoja onnistumisia, kuten kesän ”vietä yösi viileässä kaupassa” tapahtumassa kävi. Tämä sadan asiakkaan tapahtuma keräsi laajaa huomioita, ei pelkästään Helsingissä tai Suomessa vaan ympäri maailman!

”Tunnustus tuntuu hienolta, olen yllättynyt ja iloinen tästä palkinnosta. En olisi uskonut, että yksittäinen tempaus kaupalla voisi saada näin paljon ja positiivista julkisuutta”, kommentoi Marika Lindfors.

 

Alueiden parhaat K-Supermarketit

Kaakkois-Suomi
Antti ja Milla Siira, K-Supermarket Hollola

Perustelut:Kaupassa on huippuluokan asiakastyytyväisyys. Hyvin johdetussa kaupassa kaikki on kohdallaan. Tässä kaupassa tehdään menestyksekkäästi ja pitkäjänteisesti töitä asiakkaiden näköisen ja laadukkaan ruokakaupan eteen.

 

Keski- ja Itä-Suomi
Marko ja Anu Kosunen K-Supermarket Eväskontti, Joensuu

Perustelut: Kauppiaspari on tehnyt suunnitelmallista ja johdonmukaista työtä kaupassa valikoiman ja palvelun kehittämiseksi. Aktiivinen kauppiaspari kuuntelee erityisellä tarkkuudella asiakastoiveita. Hyvä työ tehdään joukkueena koko henkilökunnan voimin!

 

Pirkanmaa, Häme
Mikko Salmia, K-Supermarket Kuninkaankulma, Tampere

Perustelut:Palveleva keskustan herkkukauppa, jossa näkyy paikallisuus erinomaisesti, niin visuaalisesti kuin myös valikoimissa. Myös trendit ja erityisruokavaliot on kaupassa huomioitu erinomaisesti, näkyvimpänä esimerkkinä vege-tuoteryhmä. Aktiivisuus ja nopea reagointi palkitaan!

 

Pohjanmaa

Olli Pehkonen, K-Supermarket Alavus

Perustelut:Olli kehittää pitkäjänteisesti kauppiaan näköistä kauppaa ja satsaa asiakaspalveluun, ja se kantaa vuodesta toiseen menestystä. Erityismaininnan kauppa saa myös somemarkkinoinnista.  

 

Pohjois-Suomi
Tea Hyttinen ja Aarni Valkonen, K-Supermarket Kittilä

Perustelut: Pohjoisen asiakkaat tulevat kauppaan kaukaakin, Kittilä on kauppa, josta löytyvät luotettavasti asiakkaiden toivomat tuotteet. Kaupassa on ihmisläheinen ja ystävällinen palvelu, joka näkyy erinomaisena asiakastyytyväisyytenä. Kauppiaspari osallistuu aktiivisesti koko paikkakunnan kehittämiseen ja paikalliseen toimintaan.

 

 

Pääkaupunkiseutu
Markus ja Taru Ranne, K-Supermarket Hertta, Helsinki

Perustelut: K-Supermarket Hertassa on toteutettu todella onnistuneesti tiukassa aikataulussa kaupan laajennus. Sitoutunut henkilöstö ja kauppias ovat yhteistyössä varmistaneet sen, että Hertta on yksi Helsingin ja Suomen parhaista ruokakaupoista – kaupasta on kuoriutunut vielä aiempaa laadukkaampi ruokakauppa ja ruoanlaittajien paratiisi.

K-Supermarket Hertta palkittiin myös vuoden parhaana K-Supermarketina.

 

Satakunta
Kimmo ja Jaana Sampo, K-Supermarket Eura

Perustelut: Kaikki Eurassa tuntevat kauppias-Kimmon, joka on ollut kauppiaana samassa kauppapaikassa jo yli 26 vuotta. Asiakastyytyväisyydessä vuodesta toiseen alueen parhaita ja valtakunnallisestikin hätyyttelee aina kärkeä. Kauppias tekee pitkäjänteistä työtä koko kaupan toimivuuden eteen. Loistava osoitus siitä, että ollessaan laadukas voi olla samalla hintamielikuvaltaan erinomainen.

 

Uusimaa
K-Supermarket Pajala, Järvenpää, Karri Himberg

Perustelut: Innovatiivinen ja aktiivisesti markkinointia hyödyntävä kauppias kehittää kauppaa asiakaskunnan tarpeiden mukaisesti. Järjestelmällinen ja hyvä tuo tulosta asiakkaiden tyytyväisyyden jatkuvana kehittymisenä.

Varsinais-Suomi
Tobias Eriksson, K-Supermarket Kompass, Kemiö

Perustelut: Kaupan vahvuutena näyttävä, monipuolinen ja laadukas hevi, joka on aina hyvässä iskussa. Erottuvasti toteutettu Herkkutori, joka palvelee hienosti myös laajaa kesäasukasasiakaskuntaa. Hyvällä toiminnalla kauppa on lunastanut ja ylittänyt asiakkaiden odotukset ja sen asiakastyytyväisyys on valtakunnan kärkeä.

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu 245 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös