Pilvi Pääskynen kauppiaaksi K-Market Tiilikaiseen Tohmajärvelle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 23.9.2019 Pilvi Pääskynen (29) aloittaa kauppiasuransa lokakuun alusta K-Market Tiilikaisessa Tohmajärvellä. Pilvi on neljännen polven kauppias.

Pilvi haluaa vaikuttaa Tohmajärven palveluiden säilymisessä

”Ihana päästä kauppiaaksi omalle kylälle, missä asiakkaat ja henkilökunta on jo ennestään tuttuja. Kauppa on hyvässä kunnossa ja ajanmukainen. Hienoa päästä omalta osaltani vaikuttamaan maaseudun palveluiden säilymiseen”, Pilvi kertoo tunnelmistaan.

Pilville kaupan työ on tuttua, kesätyöt hän on aloittanut nykyisellä kaupalla 13-vuotiaana kuormanpurkuhommissa. Opiskelujen aikana hän on ollut työharjoittelussa muissakin liikkeissä kuten Joensuun Intersportissa. Kauppiaskoulutukseen kuuluvan harjoittelun hän suoritti omassa kaupassa Tohmajärvellä ja K-Market Reijolassa.

”Aloitan turvallisin mielin kauppiasurani, koska nykyinen kauppias ja äitini Taru Tiilikainen on tukena. Olen myös tyytyväinen meidän pitkäaikaiseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan, joiden kanssa saan jatkaa työskentelyä”, Pilvi sanoo. ”Panostamme jatkossakin asiakaspalveluun, monipuolisiin valikoimiin ja kaupassa käynnin helppouteen. Toivonkin asiakkaitten tulevan kanssani rohkeasti juttusille ja esittämään toiveita kaupan suhteen”, Pilvi kehottaa.

Tohmajärveläisen Pilvin perheeseen kuuluvat lapset Minea 5 v. ja Matias 4 v. sekä puoliso Juha Lehtinen, joka jatkaa omassa työssään EMP Finlandilla. Vapaa-aikana Pilvi nollaa ajatuksiaan kuntosalilla.

K-Market Tiilikaisen historia on 86 vuotta pitkä, kun nykyisen kauppiaan Taru Tiilikaisen isoäiti Maria Karmakka aloitti kaupanpidon 1933 Tohmajärvellä. Kauppiasketjussa Marian jälkeen kauppiaina jatkoivat hänen tyttärensä Veera puolisonsa Ilkka Tiilikaisen kanssa. Taru jatkoi vanhempiensa työtä ja nyt puolestaan Pilvi ottaa kauppiasvastuun äidiltään. Vuosien saatossa kaupan paikka ja koko on muuttunut ja kauppaa on kehitetty kunkin ajan mukaisesti.

Lisätietoja: K-kauppias Pilvi Pääskynen, puh. 040 835 7938

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös