Leena Salokannel Nokian K-Market Koskenmäestä on K-duuni-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.10.2019 Leena Salokannel Nokian K-Market Koskenmäestä on finaalissa, kun K-ryhmässä etsitään vuoden kaupan työntekijää.

K-duuni kilpailussa etsitään sekä vuoden K-työnantajakauppiasta että K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää. Ehdokkaina kilpailussa saattoivat olla kaikki K-kauppojen työntekijät ja K-kauppiaat.

Kauppaleikeistä koko kylän rakastamaksi kaupan ammattilaiseksi

Leena kertoo aloittaneensa asiakaspalvelutyön jo lapsena, kun hän myi omasta puutarhasta kerättyjä viinimarjoja kotikadullaan ohikulkijoille. Palkkatyöt hän aloitti 13-vuotiaana ja luonnollisesti hankki kaupallisen koulutuksen. Koskenmäkeen hän tuli töihin 2006, kauppa oli silloin vielä Siwa. ”Koskenmäki on mahtava paikka, täällä tunnetaan toisemme ja asiakkaita puhutellaan nimellä ja vaihdetaan kuulumisia. Asiakkaina minulla onkin jo toinen sukupolvi kasvamassa”, Leena kertoo. ”Parasta työssäni onkin asiakkaiden kohtaaminen”.

Leena on kaupan alan moniosaaja, häneltä hoituvat kaikki kaupan arjessa tehtävät työt. ”Kauppa on minun toinen kotini ja siltä se myös tuntuu, koska meillä on aivan huippu työporukka ja mahtava kauppiaspariskunta!”, hehkuttaa Leena.

”Olen todella otettu ja iloinen tästä kunniasta, minkä asiakkaat, tutut ja työkaverit minulle mahdollistivat!”.

Leena tartuttaa hyvän mielen vauvoista vaareihin

Leenan saamissa palautteissa nousee yli muiden se, että Leenalla on harvinaislaatuinen lahja tartuttaa hyvä mieli kaikkiin ympärillään oleviin ihmisiin. Eräs palaute: ”Leena saa väkisinkin omasta huonosta päivästä iloisen!”. Hänen ammattitaitoaan ja asiakaspalveluasennetta kehutaan kovasti. Työkaverit kertovat, että jos pääsee Leenan kanssa samaan vuoroon, niin tiedossa on silloin hyvä työpäivä. Lisäksi hehkutetaan, että Leena on kaupan aurinko, jonka nauru on maailman tarttuvin!

Vuoden kaupan työntekijän kilpailukriteerit

Kilpailukriteereissä todetaan, että työntekijä hoitaa hommansa esimerkillisesti ja tukee myös työkavereitaan. Hänellä on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää. Työntekijä osoittaa ensiluokkaista palveluhenkisyyttä vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

Voittajat julkistetaan pyhäinpäivänä Messukeskuksessa Helsingissä

Voittajat valitsee K-kauppiasliiton hallitus ja heidät julkistetaan K-ryhmän ammattitapahtumassa K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa pyhäinpäivänä marraskuun alussa. Kilpailuun saatiin ennätysmäärä ehdotuksia, peräti 1852 kappaletta, joista K-kauppiasliiton hallitus valitsi molempien sarjojen finalistit.

Vuoden kaupan työntekijä-kilpailussa ovat finaalissa Harri Koso Kouvolan K-Citymarketista, Leena Salokannel Nokian K-Market Koskenmäestä ja Yvonne Boxström Porvoon K-Raudasta.

Lisätietoja:
Leena Salokannel, puh. 046 653 1499
K-kauppiasliitto, koulutuskoordinaattori Cecilia Jern, puh. 050 599 6241
Kesko Oyj, HR Specialist, Annukka Rautopuro, puh. 040 662 5661, s-posti annukka.rautopuro@kesko.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös