Kaupan ja ravintolan raja-aita kaatuu K-Citymarket Seinäjoki Ideaparkissa

K-Citymarket Seinäjoki Ideapark avataan 14.11.2019. Kauppaan on suunniteltu monia innovatiivisia palveluita eteläpohjalaisten ostoskäyntejä helpottamaan ja inspiroimaan.

Aluetiedote 31.10.2019

Kaupan suunnittelun keskeisenä ajatuksena on ollut paikallisten tarpeiden huomioiminen, suomalaisuus ja lähiruoka. Samaan aikaan vaikutteita on haettu Euroopan parhaista kaupoista. Kaupan isoimpana innovaationa on A-oikeuksin varustettu kaupan keskellä sijaitseva Artessa kahvila-ravintola, josta saa ruokaa a la cartesta aamupalaan, ja kaikkea siltä väliltä.

Lähiruokaa astetta komiammin

– Väitän, että K-Citymarketimme on maailman suomalaisin kauppa. Ja koska Pohjanmaalla ollaan, uskallan sanoa, että täällä kaikki on vähän komiampaa kuin muualla. Lähiruokakin tarkoittaa meillä pienten toimijoiden lisäksi valtakunnankin tasolla isoja toimijoita, kuten Valiota ja Atriaa, joiden tehtaat ovat lähes lähimpiä naapureitamme. On ollut mielenkiintoista kehittää täysin uusia yhteistyömuotoja tällaisten isompien lähiruokatoimittajien kanssa, kauppias Matti Suominen K-Citymarket Seinäjoki Ideaparkista kertoo.

– Elosella, Atrialla ja Valiolla on keskeinen rooli muun muassa kaupan kahvila-ravintolan toiminnassa. Pyrimme siihen, että valtaosa Artessan raaka-aineista voidaan jäljittää lähelle, tutuille tiloille, Suominen jatkaa.

Tutut lähitilat ja Seinäjoen seudut ovat keskeisessä asemassa myös kaupan sisustuksessa.

– Meillä on täällä Seinäjoella erityinen yhteisöllisyyden ilmapiiri, jonka haluan näkyvän vahvasti myös kaupassamme. Olen halunnut nostaa esiin paikallisia tekijöitä niin valokuvin kuin tuotteinkin. On ollut hienoa huomata, että sama yhdessä tekemisen energia on hyödynnetty myös koko kauppakeskuksessa, Suominen kuvailee.

Palvelun uudet ideat

Kaupassa on panostettu palveluun aina liikennejärjestelyistä verkkokauppaan asti. Huomiota on kiinnitetty asiointia helpottaviin seikkoihin yksityiskohtia myöten. Esimerkiksi perhepysäköintipaikat on suunniteltu niin, että pienten asiakkaiden ei tarvitse ylittää yhtään katua päästäkseen kauppaan sisään. Myös bussipysäkiltä kaupalle on lyhyt matka. Pakettipalvelut Postin palveluiden ohella laajenevat Matkahuollon ja Schenkerin noutopalveluilla, jotka sijoittuvat kaupan infopisteelle.

Pysäköintijärjestelyissä palvellaan kattavasti erilaisia autoilijoita ja uuden ajan auton pesulapalvelutkin ovat entistä monipuolisemmat. Seinäjoen Ideaparkin K-Citymarketin yhteyteen avataan sähköautojen K-Lataus-asema. Latausasema sijaitsee kaupan sisäänkäynnin läheisyydessä, ja sen kaksi pikalatauspistettä mahdollistavat auton nopean lataamisen kauppareissun aikana. Kaikki K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on uusiutuvaa.

Niille, joilla ei ole aina aikaa poiketa kauppaan asti, uudet tilat mahdollistavat verkkokaupan osalta entistä monipuolisemmat mahdollisuudet palvella asiakkaita. Noutopalvelun noutopiste on sijoitettu kätevästi kaupan Ilmajoen puoleiseen päätyyn.

– K-Citymarket Jouppi oli ensimmäinen verkkokaupan omaava K-Citymarket. Tienraivaajan ominaisuudessa olemme seuraavaksi suunnitelleet yhdistävämme verkkokaupan palveluihimme myös ravintolapalveluitamme. Tulevaisuudessa meiltä voi tilata esimerkiksi kokkiemme tekemiä huippuannoksia, tai vaikkapa kokonaiset häätarjoilut, Suominen ideoi.

Inspiraatiota itse tekemisestä

Herkullinen arki on kauppiaan mielestä Seinäjoella sellainen asia, johon on syytä panostaa. Pohjalaiset arvostavat paljon myös itse tekemistä. Tästä syystä K-Citymarket Ideaparkiin tulee paitsi laaja valikoima tuttuja suomalaisia tuotteita, myös tuhansia uutuuksia, unohtamatta paikallisen yrittäjäpariskunnan ylläpitämää Juku sushi-buffetia, jota on jo ehditty odottaa innokkaasti.

Lisäksi muutamilla osastoilla avuksi otetaan nykyteknologiaa. Hyvänolon osastolla asiakas voi kosketusnäytöllisellä kyselylomakkeella selvittää hyvinvointinsa tasoa ja löytää sen tukemiseen sopivat täsmätuotteet. Hyvinvointiosaston läheisyydestä löytyy lisäksi laaja kauneusosasto.

Käyttötavaran valikoima on kasvanut erityisesti keittiötavaroissa, kodintekstiileissä ja sesonkituotteissa. K-Citymarketin uusi oma kodin tuotemerkki myhome tuo kaupan valikoimiin monipuolisesti tuotteita, muun muassa erilaisia kausivaloja, taloustavaroita ja sisustustekstiilejä. Lelu- ja kenkäosastoilla on otettu laajojen tuotevalikoimien lisäksi käyttöön uudentyyppiset kalusteet ja lisätty avaruutta.

Myös K-Citymarket Ideaparkin kassa-alue on astetta komeampi. Kaupasta löytyy ehkä Suomen tilavin itsepalvelukassojen alue. Itsepalvelukassoja kaupasta löytyy kymmenen, joista neljä on uudenaikaisia, isommille ostoksille tarkoitettuja hihnakassoja.

Lisätietoja:

Kauppias Matti Suominen, K-Citymarket Seinäjoki Ideapark, p. 040 702 1619

K-ryhmän viestintä, p. 050 596 7977, viestinta@kesko.fi (arkisin klo 8-16)

K-Citymarket on suomalainen moderni hypermarket, joka tarjoaa asiakkailleen monipuoliset valikoimat elintarvikkeita ja käyttötavaraa. K-Citymarket tunnetaan inspiroivista valikoimistaan ja palveluistaan, erinomaisesta ruokaosaamisesta sekä vaivattomasta asiointikokemuksesta. Jokaisessa K-Citymarketissa toimii kauppiasyrittäjä. Suomessa on tällä hetkellä 81 K-Citymarketia. www.k-citymarket.fi

K-Citymarket – Aikasi arvoinen kauppa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös