K-Supermarket Herkkupähkinä Vantaalla ja K-Citymarket Järvenpää Kultainen Pippuri -kisan suosikkikauppoja

Iltalehden Kultainen Pippuri -kilpailussa palkittiin lehden lukijoiden esiin nostamia kauppoja. K-Supermarket Herkkupähkinä kauppias Ohto Paronen kiittää ennen kaikkea hyvää henkilökuntaansa. K-Citymarket Järvenpään kauppias Markku Hautala on iloinen hyvän henkilökunnan lisäksi siitä, että asiakkaat arvostavat hyvää makua yhä enemmän. Lue tarkemmin asiakkaiden kommentteja molemmista kaupoista alta:

K-Supermarket Herkkupähkinä

”Henkilökunta on ihana, monipuolinen tuotevalikoima, sopivan kokoinen kauppa. Kassalla saa lapsen kanssa asioidessa tarran lapselle. Kaiken ikäiset otetaan hienosti huomioon.”

”Toisin kuin muualla, henkilökunta ei vaihdu jatkuvasti, ja jokaisella käyntikerralla tulee hyvä mieli asiakaspalvelun tähden. Uskomatonta porukkaa! Kaupassa on myös neliöihin nähden tosi laaja valikoima. En ymmärrä miten, mutta kauppias saa hyllyihin mahtumaan lähes jokaisen tuotetoiveen, mitä joku keksii esittää. Silti ei ole ahdasta. Kauppiaalle erityiskiitos myös hyvästä sosiaalisen median käytöstä. Harvinaisen ihmisläheinen kauppa!”

K-Citymarket, Järvenpää

Markku Hautalan vetämä K-Citymarket Järvenpää äänestettiin yhdeksi Suomen parhaaksi ruokakaupaksi myös viime vuonna.

”Ehdottomasti Järvenpään Citymarket! Siellä käynti ostosreissulla on kuin kävisi pienellä matkalla. Kauppa on siisti, väljä ja erittäin hyvin varusteltu. Kun vaurastun, ostan sieltä sushiplatterin.”

”Aivan fantastinen ruokakauppa, matkailukohde. Paljon semmoista, mitä et muualta vaan saa. Ja hienoa asiakaspalvelua.”

”Ehdottomasti paras kauppa, huikea tuotevalikoima, viikoittain erilaisia uutuuksia, rohkeutta kokeilla uutta. Plus paras ”take away” -sushibuffet

Alkuperäinen juttu on julkaistu Iltalehden verkkosivuilla täällä.

Elintarvikekisan finaalissa useita K-ryhmän tuotteita

Parhaiden ruokakauppojen lisäksi Iltalehden Kultainen Pippuri -kilpailussa palkittiin vuonna 2018 ilmestyneitä elintarvikkeita kuudessa eri kategoriassa.

Vuoden Herkku -kategorian finaaliin ylsi K-Citymarket Järvenpään Sesonki-jäätelö, joka on huippukokki Matti Jämsénin ja ravintola Sesongin kokkien kehitystyön tulos. Arjen helpottajaksi finaalissa oli ehdolla Pirkka Parhaat kasvispihviainekset ja vuoden innovaatio -tittelistä kisasi K-Supermarket Hertan pantillinen ostoskassi.

Lue lisää täältä

Takaisin ylös