K-ryhmän myynti oli Pirkanmaalla alkuvuonna 171,1 miljoonaa euroa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.4.2019 K-ryhmän myynti Pirkanmaalla oli tammi-maaliskuussa yhteensä 171,1 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja se kehittyi 2,6 %.

Päivittäistavarakaupassa myynti kävi 134,9 miljoonalla eurolla ja se oli plussalla 2,8 %. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan myynti oli 35 miljoonaa euroa ja se kehittyi 4,9 %.

  • Olen tyytyväinen kehityslukuihin, koska viime vuonna pääsiäinen ajoittui maaliskuulle ja sillä on iso merkitys nimenomaan päivittäistavarakaupalle. Pirkanmaalla kaikki päivittäistavarakaupan ketjut olivat plussalla, kertoo Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen hyvillään.

Lisätietoja: Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen, puh. 050 620 26

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän, jonka myynti on 13 mrd. euroa. K-ryhmä on Pohjois-Euroopan kolmanneksi suurin vähittäiskauppias ja se työllistää noin 41 000 henkeä. Kesko toimii päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Sen toimialat ja ketjut toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa. Keskon liikevaihto on 10 miljardia euroa ja henkilökuntaa on noin 23 000 henkeä. Keskon ketjutoimintaan kuuluu noin 1 800 kauppaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Valko-Venäjällä ja Puolassa. Kesko on pörssiyhtiö ja sen osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön kotipaikka ja päätoimitilat sijaitsevat Helsingissä. Kesko on maailman vastuullisin kaupan alan yritys (The Global 100 Most Sustainable Corporations in the World). www.kesko.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös