K-ryhmä on avannut uuden sähköautojen latausaseman K-Citymarket Klaukkalan yhteyteen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.6.2019 K-ryhmä on avannut uuden sähköautojen latausaseman K-Citymarket Klaukkalan yhteyteen. Latausasemalta löytyy kaksi pikalatauspistettä ja neljä peruslatauspistettä. Latausasema on osa K-ryhmän valtakunnallista latausverkostoa, ja kaikki K-Latauksen latausasemilta ladattava sähkö on uusiutuvaa.

Latausasemalla nykyaikaisen sähköauton voi ladata parhaimmillaan kauppareissun aikana. Kaksi pikalatauspistettä ja neljä peruslatauspistettä tuovat yhdessä merkittävän lisän latausmahdollisuuksiin Klaukkalassa ja lähiseudulla. Latausasema löytyy helposti heti kaupan takapihan puoleisen parkkihallin oven vierestä vasemmalta.

– Olen viimeksi kuluneen parin vuoden aikana käynyt aiheesta keskusteluja kymmenien klaukkalalaisten kanssa, ja laadukasta sähköautojen latausasemaa on tänne todellakin toivottu. Uskonkin, että klaukkalalaiset ottavat odotetun palvelun heti käyttöön. On erityisen hienoa, että latausasemaltamme ladattava sähkö on uusiutuvaa. K-ryhmä panostaa vahvasti uusiutuvaan energiaan ja on muun muassa Suomen suurin aurinkosähkön tuottaja ja käyttäjä, sanoo K-Citymarket Klaukkalan kauppias Tomi Huuho.

Lataaminen pikalatauspisteillä maksaa K-Latauksen rekisteröityneille asiakkaille 0,20 € / minuutti, ja maksullisesta lataamisesta kertyy Plussa-pisteitä. Lataaminen peruslatauspisteillä on rekisteröityneille asiakkaille maksutonta.

Sähköauton lataaminen aloitetaan joko K-Lataus-mobiilisovelluksella tai erikseen tilattavalla K-Lataus-tunnisteella. K-Latauksen asiakkaaksi voi rekisteröityä joko mobiilisovelluksen kautta tai osoitteessa www.k-lataus.fi.

K-ryhmän latausasemilla satoja latauksia päivittäin

Asiakkaat ovat löytäneet hyvin K-ryhmän latausasemat, joita löytyy jo 58 kaupan yhteydestä eri puolilta Suomea. Valtakunnallisen latausverkoston rakentaminen jatkuu edelleen, ja tavoitteena on, että vuoden loppuun mennessä K-Lataus-verkostossa on jo lähes 400 latauspistettä yli 70 K-kaupan yhteydessä.

– Jokapäiväisten kulkureittien varrella sijaitseva latausverkosto helpottaa sähköautoilijoiden arkea ja madaltaa osaltaan kynnystä sähköauton hankkimiseen. Eri puolilla Suomea sijaitsevilla latausasemillamme on satoja latauksia päivittäin. K-ryhmän latauspisteistä ladatulla uusiutuvalla sähköllä on taitettu tänä vuonna arviolta yli kaksi miljoonaa kilometriä, sanoo K-ryhmän autokaupan uusista liiketoiminnoista ja latausverkostosta vastaava johtaja Heikki Ahdekivi.

K-Citymarket Klaukkalan latausasema, kuten kaikki K-Latauksen latausasemat, tarjoaa asiakkailleen kattavat mahdollisuudet erityyppisten sähköautojen lataamiseen. Peruslatauspisteillä voi ladata sähköautoaan tyypin 2 mukaisesta pistorasiasta, johon oman ajoneuvon latauskaapeli kytketään. Pikalatauslaitteista puolestaan löytyy sekä CCS Combo- ja CHAdeMo-latausliitin.

> Lisätietoja sähköautojen lataamisesta ja K-Lataus-verkoston latausasemat kartalla: www.k-lataus.fi.

Näin lataat sähköauton K-Lataus-asemalla:

  • K-Lataus-sovellus on ladattavissa Applen App Storesta ja Googlen Play Storesta. Sovellusta voi käyttää myös verkkoselaimella. Sovelluksen käyttökieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti.
  • Lataaminen kaikilla K-ryhmän sähköautojen latauspisteillä onnistuu K-Lataus-sovelluksen avulla. Lataaminen on mahdollista myös veloituksettomalla ja erikseen tilattavalla K-Lataus-tunnisteella (RFID). Lataaminen onnistuu myös aiemmin tilatulla tunnisteella. Rekisteröityneille asiakkaille pikalatauspisteiden hinta on 0,20 € / minuutti ja peruslatauspisteet ovat maksuttomia. Maksullisesta lataamisesta pikalatauspisteillä kertyy Plussa-pisteitä.
  • Rekisteröitymättömät asiakkaat voivat ladata kertamaksulla K-Lataus-sovelluksen tai K-Lataus.fi-sivuston kautta. Lataamisen hinta rekisteröitymättömälle asiakkaalle on pikalatauspisteillä 0,20 € / minuutti + 1 € aloitusmaksu. Peruslatauspisteen käytöstä maksetaan vain 1 € aloitusmaksu.
  • Lataamisen voi maksaa yleisimmillä luottokorteilla (Visa, Mastercard) ja kortista riippuen credit- tai debit-ominaisuudella.

Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös