K-ryhmä on avannut tänään uuden sähköautojen latausaseman K-Supermarket Raisio Centerin pihalle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.11.2019   K-ryhmä on avannut tänään torstaina 21. marraskuuta uuden sähköautojen latausaseman K-Supermarket Raisio Centerin parkkialueelle, mikä parantaa merkittävästi latausmahdollisuuksia seudulla. Uudella latausasemalla on kaksi pikalatauspistettä ja neljä peruslatauspistettä. Kaikki K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on uusiutuvaa.

Uusi K-Supermarket Raisio Centerin latausasema sijaitsee kaupan parkkialueella Alkon puoleisen sisäänkäynnin puolella verkkokaupan Tilaa ja nouda -palvelupisteen läheisyydessä. Latausasema on sähköautoilijoiden käytössä ympäri vuorokauden kaupan aukioloajoista riippumatta, ja parhaimmillaan sähköauton voi ladata kauppareissun aikana.

”Haluamme olla alueemme edelläkävijäkauppa, ja se näkyy monenlaisissa asioissa: valikoimissa, kestävässä kehityksessä, teknologian hyödyntämisessä kaupassa ja totta kai kaupan tarjoamissa palveluissa. Sähköautojen latausasema on erinomainen esimerkki uudenlaisesta palvelusta, jonka kauppa voi tarjota asiakkailleen. Kun kauppamme yhteydessä on tarjolla monipuoliset palvelut, asiakkaamme voivat hoitaa monta asiaa saman katon alla, ja sitä kautta aikaa jää niille tärkeämmille asioille elämässä, kiteyttää K-Supermarket Raisio Centerin kauppias Timo Könttä.


Lataaminen K-Latauksen rekisteröityneille asiakkaille  maksaa pikalatauspisteillä 0,20 € / minuutti ja peruslatauspisteillä  0,02 € / minuutti. Lataamisesta kertyy Plussa-pisteitä. Sähköauton lataaminen aloitetaan joko K-Lataus-sovelluksella tai erikseen tilattavalla K-Lataus-tunnisteella.     

K-ryhmä rakentaa toivottuja julkisia sähköautojen latauspisteitä eri puolille Suomea  

K-ryhmä tarjoaa sähköautoileville asiakkaille latausasemia jo 74 kaupan yhteydessä eri puolilla Suomea. Valtakunnallisen latausasemaverkoston rakentaminen jatkuu edelleen, ja tavoitteena on, että vuoden loppuun mennessä K-Lataus-verkostossa on jo lähes 400 latauspistettä yli 70 K-kaupan yhteydessä.  
  
”Suomessa on selkeä tarve sähköautojen julkiselle latausverkostolle, jotta latausmahdollisuuksia löytyy sieltä, missä ihmiset liikkuvat. K-Latauksen latausasemilla on päivittäin monta sataa latausta ja latausasemilta ladatulla uusiutuvalla sähköllä on taitettu tänä vuonna arviolta yli 4 miljoonaa kilometriä. Haluamme myös osaltamme madaltaa kynnystä sähköauton hankkimiseen”, sanoo K-ryhmän autokaupan uusista liiketoiminnoista ja latausverkostosta vastaava johtaja Heikki Ahdekivi.  


K-Supermarket Raisio Centerin latausasema, kuten kaikki K-Latauksen latausasemat, tarjoaa asiakkailleen kattavat mahdollisuudet erityyppisten sähköautojen lataamiseen. Peruslatauspisteillä voi ladata sähköautoaan tyypin 2 mukaisesta pistorasiasta, johon oman ajoneuvon latauskaapeli kytketään. Pikalatauspisteiltä puolestaan löytyy sekä CCS Combo- ja CHAdeMo-latausliitin.  
  
> Lisätietoja sähköautojen lataamisesta ja K-Lataus-verkoston latausasemat kartalla: www.k-lataus.fi.  
  

Näin lataat sähköauton K-Lataus-asemalla:  

  • K-Lataus-sovellus on ladattavissa Applen App Storesta ja Googlen Play Storesta. Sovellusta voi käyttää myös verkkoselaimella. Sovelluksen käyttökieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti.  
  • Lataaminen kaikilla K-ryhmän sähköautojen latauspisteillä onnistuu K-Lataus-sovelluksen avulla. Lataaminen on mahdollista myös veloituksettomalla ja erikseen tilattavalla K-Lataus-tunnisteella (RFID). Lataaminen onnistuu myös aiemmin tilatulla tunnisteella. Lataaminen K-Latauksen rekisteröityneille asiakkaille  maksaa pikalatauspisteillä 0,20 € / minuutti ja peruslatauspisteillä  0,02 € / minuutti. 
  • Lataamisen hinta rekisteröitymättömälle asiakkaalle on pikalatauspisteillä 0,20 € / minuutti + 1 € aloitusmaksu ja peruslatauspisteillä 0,02 € / minuutti + 1 € aloitusmaksu. 
  • Lataamisesta kertyy Plussa-pisteitä.
  • Lataamisen voi maksaa yleisimmillä luottokorteilla (Visa, Mastercard) ja kortista riippuen credit-tai debit-ominaisuudella.  

 

Takaisin ylös