K-ryhmä avaa tänään sähköautojen pikalatausaseman Turkuun K-Supermarket Nummenpakan yhteyteen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.4.2019 K-ryhmä avaa K-Supermarket Nummenpakan yhteyteen Turkuun uuden sähköautojen pikalatausaseman tänään 3. huhtikuuta. Latausasemalta löytyy kaksi pikalatauspistettä ja neljä peruslatauspistettä. K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on aina uusiutuvaa.

K-Supermarket Nummenpakan asiakkaat ovat tähän asti voineet ladata sähköautonsa kahdella peruslatauspisteellä. Jatkossa asiakkaiden käytössä on kaksi pikalatauspistettä ja neljä peruslatauspistettä, joten latausasema parantaa huomattavasti latausmahdollisuuksia Nummenpakalla ja lähialueella. Latausasema löytyy kätevästi K-Supermarketin parkkihallista.

– On erinomaisen hienoa, että sähköautojen latausmahdollisuudet paranevat Suomessa. Sähköautoilun yleistyminen edellyttää lisää latausmahdollisuuksia ja erityisesti pikalatauspaikkoja, ja olemme tyytyväisiä päästessämme tarjoamaan tätä palvelua asiakkaillemme. Modernina kaupunkilaiskauppana haluamme kehittää palvelutarjontaamme jatkuvasti. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että latausasemaltamme ladattava sähkö on aina uusiutuvaa, sanoo K-Supermarket Nummenpakan kauppias Taina Jansen.

Asiakkaat ovat ottaneet K-ryhmän latausasemat omakseen

K-ryhmä rakentaa parhaillaan valtakunnallista sähköautojen latausverkostoa. Jokapäiväisten kulkureittien varrella oleva latausverkosto helpottaa sähköautoilijan arkea ja madaltaa kynnystä sähköauton hankkimiseen, kun lataustarpeet voi täyttää jopa kauppareissun aikana. Vuoden loppuun mennessä K-ryhmällä on jo lähes 400 latauspistettä yli 70 K-kaupan yhteydessä.

– Asiakkaat ovat ottaneet konseptimme omakseen. Latausasemillamme on satoja latauksia päivittäin, ja keskimääräinen lataaja viipyy latausasemalla puolesta tunnista tuntiin, sanoo K-ryhmän autokaupan uusista liiketoiminnoista ja latausverkostosta vastaava johtaja Heikki Ahdekivi.

K-Latauksen latausasemat tarjoavat asiakkaille kattavat mahdollisuudet erityyppisten sähköautojen lataamiseen. Peruslatauspisteellä voi ladata sähköautoaan tyypin 2 mukaisesta pistorasiasta, johon oman ajoneuvon latauskaapeli kytketään. Pikalatauslaitteista puolestaan löytyy sekä CCS Combo- ja CHAdeMo-latausliitin.

> K-Lataus-verkoston latauspisteet kartalla: K-Lataus.fi

Takaisin ylös