K-Market Pirkanpoika kasvaa K-Supermarketiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.11.2019 K-Market Pirkanpojassa Pirkkalassa alkavat muutostyöt tavallista paremmaksi ruokakaupaksi, kun se saa lisää tilaa ja kasvaa K-Supermarket-kokoluokkaan.

”Saamme lisätilaa lopettaneen Nordean konttorin tiloista. Suunnitelmat nykyisen kiinteistön kehittämiseksi ovat valmistuneet ja pääsemme nyt toden teolla rakentamaan tavallista parempaa ruokakauppaa”, kertoo kauppias Petri Itälinna hyvillään. ”Koko remontti ja laajennus on valmis maaliskuussa”.

”Aluksi remontti näkyy asiakkaille pääsisäänkäynnin muutostöinä, jolloin pankin pääovi toimii kaupan sisäänkäyntinä viikon ajan. Muuten remontti myymälässä näkyy vasta ensi vuoden puolella” jatkaa Petri.

Toteutuslistalla Herkkutori-palvelulinjasto ja asiakkaiden toiveet

”Uutena elementtinä kauppaan tulee Herkkutori-palvelulinjasto, joka lisää tuorekalavalikoimaamme sekä tarjolle tulee lisää lounasruokaa - myös lämpimänä. Nämä ja muita asiakkaiden toiveita on toteutuslistalla” Petri lupaa.

Remontissa saatava lisätila tekee asioinnin kaupassa helpommaksi, käytävät ovat leveämmät ja myymälä muutenkin avartuu. Lisää tilaa saadaan melkein puolet lisää eli noin 400 m2. ”Valikoimat kasvavat usealla tuhannella tuotteella”, Petri laskee.

Kauppias-Petrin tahtotila on selvä: ”Haluamme tarjota lähialueen asukkaille ja kuntakeskuksessa asioiville tavallista, paremman, laadukkaamman ja tuoreemman ruokakaupan, josta saa nopeasti kaiken tarvitsemansa arkeen ja juhlaan”.

Vastuullisuus kuuluu Pirkanpojan arkipäivään

Vastuullisuus on K-Market Pirkanpojassa ollut jo tärkeä arvo mutta kaupan kasvaessa myös vastuullisuusasiat otetaan isommin huomioon. Lähi- ja kasvisruokien valikoimaa voidaan ottaa lisää. Pakkausmateriaalit Herkkutorilla ja Salaattibaariin valitaan mahdollisimman ekologisiksi. Muovikassit vaihdetaan kierrätysmuovista valmistettuihin ja hevipusseillekin etsitään vaihtoehtoja.

Valaistus muuttuu kokonaan energiapiheihin led-valaisimiin ja vanha kylmälaitos korvataan hiilidioksidia kylmäaineena käyttäväksi energiatehokkaaksi kylmälaitokseksi. Kylmäkalusteisiin lisätään ovia niihin tuoteryhmiin, joissa siitä on suurin hyöty energiatehokkuuden kannalta ja lämpöpumpputekniikkaa hyödynnetään myymälän lämmitykseen, Petri listaa yhdellä hengenvedolla.

Lisätietoja: K-kauppias Petri Itälinna, puh. 040 523 8783

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös