K-Market Itätuuli palauttaa kaupan palvelut Porin Sampolaan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.6.2019 Torstaina 13.6.2019 kello 10 avataan Porin Sampolassa täysin uusi K-Market Itätuuli. Avauksen suorittaa K-kauppias Lauri Hussin kanssa läheisen päiväkoti Taikurinhatun lapset.

”Sampolan asukkaita on käynyt jo rakennustyömaalla kyselemässä, milloin oma kyläkauppa aukeaa”, kertoo hyvillään kauppias-Lauri. Uusi K-Market tarjoaakin hyvän päivittäistavarakaupan valikoiman tuotteita ja palveluita niin arkeen kuin juhlaankin. ”Avaamme kaupan hyvällä perusvalikoimalla mutta nyt ryhdymme henkilökuntamme kanssa keräämään toiveita ja ideoita sampolalaisilta toden teolla” lupaa Lauri.

”Olemme hankkineet Itätuuleen automaatin, joka puristaa appelsiineista mehun suoraan pulloon, sen tuoreempaa mehua ei saakaan! Meillä paistopisteessä paistetaan leipiä ja leivonnaisia kaupan kaikkina aukiolon tunteina”, Lauri kehaisee.

Sampolan alueelta on puuttuneet kauppapalvelut ja nyt K-Market Itätuuli vastaa tähän huutoon. Kauppa on keskellä asuinaluetta ja se on hyvin saavutettavissa millä hyvänsä kulkuneuvolla tai jalkaisin. Kaupassa on myyntipinta-alaa yli 500 m2 ja kaupan pihalla on liki 40 parkkipaikkaa.

Kuumaa kahvia, käteistä ja pakettipalveluja

K-Market Itätuulessa on monipuoliset lisäpalvelut. Kahviautomaatista saa ottaa kahvin mukaan tai sen voi nauttia kaupassa. Paketteja menee ja tulee Matkahuollon ja Schenkerin kyydissä. Itätuulesta saa myös Matkahuollon asiakirjapalvelut sekä siellä on Postin Smartpost-pakettiautomaatti ja Veikkauksen On-Line-palvelut. ”Sampolassa ei ole käteisautomaattia mutta me voimme tarjota Osta ja Nosta-käteispalveluita kassalla”, kertoo Lauri.

K-Market Itätuulen työpaikkoihin paljon hakemuksia

Uusi K-Market Itätuuli työllistää kauppiaan lisäksi yhdeksän henkilöä. ”Hakemuksia tuli huikeat noin 150 kpl”, Lauri kertoo. Itätuulen aukioloajat ovat ma-pe klo 7-21, la 8-21 ja su 10-21.

Lisätietoja: K-kauppias Lauri Hussi, puh. 045 215 0866

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös