K-Citymarket Lappeenranta uudistui

Uudistustyöt Lappeenrannan K-Citymarketissa ovat valmistuneet. Kasvaneiden valikoimien ohella kauppa palvelee entistä paremmin myös esimerkiksi Fazerin jauholeipomon tuotteilla. Lisäksi kaupassa on panostettu paikalla syötäviin, tai helposti kotiin tai töihin otettaviin ruoka-annoksiin. Uudistuksen valmistumista juhlistetaan kaupalla 11.4.2019 kakkukahvien ja hyvien tarjousten merkeissä.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.4.2019

– Olemme kuunnelleet uudistuksessa asiakkaiden toiveita ja pyrkineet toteuttamaan niitä parhaamme mukaan. Saimme ennen uudistusta järjestämäämme asiakaskyselyyn noin 1300 vastausta. Uudistuksen näkee heti kauppaan astuessaan, olemme muuttaneet järjestystä ja avartaneet kauppaa sisääntulosta lähtien. Jo matkan varrella olemme saaneet paljon positiivista palautetta ja kannustusta remontin keskellä, joten nyt töiden valmistuessa on mukava kutsua asiakkaat tutustumaan lopputulokseen, kauppias Ari Piiroinen kertoo.

– Uudistuksessa kaikki sisäpinnat ja valaistukset on uusittu, minkä lisäksi olemme parantaneet valikoimia ja täydentäneet niitä uusilla tuotteilla. Järjestystä on vaihdettu selkeämmäksi ja esimerkiksi gluteenittomat tuotteet on tuotu asiakastoiveisiin perustuen paremmin esiin. Olemme uudistaneet kaupassa oikeastaan kaiken lattiasta kattoon ja kassa-alueelta takahuoneisiin asti, hän lisää.

Ruokaa ravintolakeittiöstä

Myös palvelulinjasto on kokenut ison uudistuksen ja kaupan takatiloihin on rakennettu ravintolakeittiötasoinen keittiö.

Keittiö loihtii herkkuja palvelulinjaston jatkeeksi rakennettuun uuteen K-Kulmaan, josta asiakkaat voivat ostaa kaupassa nautittavia sekä helposti kotiin otettavia ruoka-annoksia. K-Kulman annokset elävät asiakkaan päivä- ja viikkorytmin mukaan niin, että aamuisin sieltä saa aamupalaa, päiväaikaan lounasta ja iltaisin illalliseksi sopivia ruokia.

Samaan aikaan K-Citymarket Lappeenranta laajentaa aukioloaikojaan. Jatkossa kauppa on auki maanantaista lauantaihin kello 7-22 palvellen näin paremmin myös ympäröivän yrityskeskittymän työntekijöitä. Sunnuntaisin kauppa on auki kello 9-21. Huomionarvoista on se, että jatkossa kaupasta saa tuoretta Fazerin jauholeipomon leipomaa leipää myös sunnuntaisin, ja myös palvelupiste K-Kulma on auki lauantaisin kello 7-20 ja sunnuntaisin kello 9-17.

Leivän siivutusta, tuoretta appelsiinimehua ja vastajauhettua kahvia

K-Citymarket Lappeenrannan muutos näkyy asiakkaalle kaikkien osastojen uudistumisena. Kalusteilla ja uudenlaisilla esillepanoilla on pyritty helpottamaan tuotteiden löydettävyyttä ja sopivan tuotteen valintaa. Esimerkiksi kenkävalikoimiin on tuotu useampia uusia merkkikenkiä, esimerkiksi Collection by Clarks. Lisäksi kenkäosaston ilmettä on avarrettu. Tavoitteena on tarjota samasta paikasta jalkineet koko perheelle. K-Citymarket Lappeenrannassa on myös uudistuksen myötä siirretty kaikki keittiötarvikkeet yhdeksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

– Olemme myös panostaneet muutamiin asiakastoiveissa nousseisiin erityispalveluihin. Kaupastamme löytyy leivän siivutuskone, jolla esimerkiksi Fazerin jauholeipomon herkulliset leivät on helppo siivuttaa vaikka aamupalapöytään tai voileipäkakkua varten. Lisäksi meillä on appelsiinimehukone, jolla asiakas voi itse puristaa tuoreen appelsiinimehun nautittavaksi. K-Kulman kahvissa taas on panostettu paikallisen Lehmus Roasteryn paahtamin kahvipapuihin, jotka jauhetaan itse kaupassa. Kahvivalikoimaan kuuluu myös luomu-vaihtoehto. Ja koska olemme Lappeenrannassa, kaupasta saa myös aitoa lappeenrantalaista Viipurin rinkeliä, Piiroinen luettelee.

Kehitystyö jatkuu juhlien jälkeenkin

Uudistuksen valmistumista juhlistetaan K-Citymarket Lappeenrannassa kakkukahvein 11.4. kello 10-18 sekä hyvin tarjouksin. Perjantaina 12.4. kaupassa vietetään kalapäivää ja lauantaina 13.4. vietetään leipomopäivää. Tämän jälkeen erilaisia teemapäiviä on suunniteltu aina kesään asti.

– Uudistustyöt eivät vielä loppuneet tähän. Kehitystyö jatkuu ja kuuntelemme edelleen herkällä korvalla asiakkaiden toiveita. Myös kaupan ulkopuolella on vielä jonkin verran kunnostustöitä. Muutamia kivoja lisäuudistuksiakin on jo suunniteltu lähitulevaisuuteen, Piiroinen vinkkaa.

Lisätietoja:

Kauppias Ari Piiroinen, p. 050 560 3060, ari.piiroinen@citymarket.fi

K-ryhmän viestintä, p. 050 596 7977, viestinta@kesko.fi (klo 8-16)

K-Citymarket on suomalainen moderni hypermarket, joka tarjoaa asiakkailleen monipuoliset valikoimat elintarvikkeita ja käyttötavaraa. K-Citymarket tunnetaan inspiroivista valikoimistaan ja palveluistaan, erinomaisesta ruokaosaamisesta sekä vaivattomasta asiointikokemuksesta. Jokaisessa K-Citymarketissa toimii kauppiasyrittäjä. Suomessa on tällä hetkellä 81 K-Citymarketia. www.k-citymarket.fi

K-Citymarket – Aikasi arvoinen kauppa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös