Joulukuun Sykähdys-palkinto yllätti rovaniemeläisen Ollin iloisesti

Neste K Reissumiehessä Rovaniemellä koettiin joulukuussa iloinen yllätys, kun liikenneaseman työntekijä Olli Heikkilä palkittiin K-ryhmän Sykähdys-palkinnolla. Titteli myönnetään kuukausittain työntekijälle, jonka toiminta on aikaansaanut sykähdyttävää asiakaspalautetta.

Iloista ja ahkeraa Ollia kiitellään palautteissa erinomaiseksi myyjäksi, joka suosittelee tuotteita, muttei tyrkytä.

- Kyllähän se tällainen palkinto mukavasti mieltä lämmittää. Tyytyväiset asiakkaat ovat merkki siitä, että olen onnistunut työssäni asiakaspalvelijana, hymyilee Olli.

Ollin salainen ase leveän hymyn lisäksi onkin positiivinen asenne ja asiakkaiden aito kohtaaminen. Kymmenen vuotta pestissään liikenneasematyöntekijänä viihtynyt Olli tuli Nesteelle aikoinaan kesätöihin. Ja jäi sille tielle. Hyvä työporukka saa kehuja.

- Meitä on parikymmentä työntekijää ja työyhteisö on tiivis ja hyvähenkinen. Parasta työssä on työyhteisön välinen henki ja jo tutuiksi tulleet vakioasiakkaat. Kun on hyvä työporukka ympärillä niin se tuo innostusta ja motivaatiota työhön.

 

Uutinen on osa Asiakkaan ääni -juttusarjaa, jolla pyritään tuomaan esiin asiakaslähtöisyyden strategisesti merkittävää asemaa K-ryhmässä.

Takaisin ylös